Ti melyik ufo fajban hisztek? reptoidokban? kis szürkékben? nagyszürkékben? szőkékben? vagy a többi hupiliptuszokban? (azokban nem hiszek) vagy semmiben? vagy a gabona körökben?
Figyelt kérdés
én aligha a kis szürkékbe hiszek ti melyikbe?
csak kiváncsi vagyok!
2014. okt. 19. 15:53
11/17 anonim válasza:
"ufo faj"... már a megközelítés is helytelen, az ufo az Unidentified Flying Object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy rövidítése. Egy tárgy pedig aligha lehet faj...
12/17 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy a macskám titokban világuralomra akar törni.
13/17 anonim válasza:
Én a nagy bögyös vörösökben ;-)
14/17 anonim válasza:
Igen, mégpedig a Nyugati aluljárót már teljesen elfoglalta a holtak faja!
15/17 A kérdező kommentje:
mivan?! Utolsó!
2014. okt. 23. 08:47
16/17 anonim válasza:
Kisszürkék az embereket szokták elvinni (nem bántanak minket csak vizsgálnak) ha bántani akarnának akkor 1 gombnyomással elpusztítanának minket ;) léteznek magas szürkék is, ők általában az időjárást befolyásolják ( nézz utána, az időjárásban olyan dolgok vannak amiket nem lehet megmagyarázni :) aztán vannak a magas feketék is, ők metán szagúak, a szíriuszi naprendszerben is élnek humanoidok, ők nagyon hasonlítanak ránk. Annyi fajta van mint csillag az égen ;)
17/17 A kérdező kommentje:
Álítólag.. Egyszer találtak egy idegen ürhajót a holdon, az ürhajoban meg emberszerü lényeket találtak amiknek 6 ujjuk volt!
2015. febr. 3. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!