Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hívójel gabona körök? Tényleg...

Hívójel gabona körök? Tényleg működik?

Figyelt kérdés
Szervezem,hogy megcsinálom az ummo jel nevű "gabona kört" , ki lenne segítségemre? Tényleg működik?

2014. jún. 27. 01:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Adnak en Neked olyat, hogy oregember korodik emlegetned! Mas gabonajat taposni?!
2014. jún. 27. 02:43
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Már milyen arcátlanság, hogy a elvesszük a munkájukat a földönkívüliektől hisz mindenki tudja, hogy a gabonakörök rajzolása az ő reszortjuk. Szerintem ne csináld sok földönkívüli családtól elveszed a munkát arról nemis beszélve, hogy a földönkívüli űrhajó millió fényéveket tenne meg a semmiért csak, hogy lássák a képedet. Ez ugyanolyan, mint mikor telefonbetyárkodsz és ingyen nevében kihívod a mentőket a szomszédnénimnek, aki nem is beteg, amikor pedig valóban komoly baja van az idősnéninek nem jönnek ki a mentők, mert sokszor tévesen riasztották őket elhiheted van tapasztalatom. Amúgy nekik sem ingyen adják a földönkívüli benzint. :-D
2014. jún. 27. 07:57
 3/15 anonim ***** válasza:
A gabonaköröket nem az UFOknak kellene csinálni?
2014. jún. 27. 08:10
 4/15 A kérdező kommentje:
uuuu azmeg suta kóklerke jobb lett volna, ha csendbe maradsz, szívatásból akarom ezt megcsinálni nem a két szép szememért :D . Másik ülye: volt már rá magyar példa , hogy valakik megcsinálták ezt és tényleg megjelentek rá valamikorra. Az a poén, hogy aki mellett ezt megakarom csinálni közvetlenül található egy mező.
2014. jún. 27. 08:26
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Hát pedig szerintem csak te fogol szívni már csináltam ilyen gabonaköröket mondhatom, hogy nem jöttek el pedig majdnem félórát vártam egy palackos narancslével és egy szilvásbuktával a kezemben meguntam és haza mentem azóta sem láttam egy árva űrhajót sem. De kaptam 50000Ft bűntetést, mert a focipályára rajzoltam a gabonakört és az egyik kamera eközben felvett.
2014. jún. 27. 08:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Focipályára gabona kört? Mesélj még... :D
2014. jún. 27. 09:35
 7/15 A kérdező kommentje:
Egyébként az elsőnek a szájába taposnék bele amiért itt ugat.
2014. jún. 27. 09:36
 8/15 anonim ***** válasza:
nemhiszem hogy működne tesa. a kínai nagyfal látszik az űrből, de egy gabonakör amit a tanyán megcsinálsz, miután kitrollkodtad magad gyakorin, és megetetted a disznókat, nem, tesó, nem fog működni számodra.
2014. jún. 27. 11:03
 9/15 anonim ***** válasza:
#6 Sajnos nem vagyok mesemondó legalábbis ingyen nem beszélek pénzért viszont reggeltől-estig mesélek neked, mint a Halász Judit. XDé
2014. jún. 27. 14:49
 10/15 anonim ***** válasza:

"Szervezem,hogy megcsinálom az ummo jel nevű "gabona kört" , ki lenne segítségemre? Tényleg működik?"

Remélem jól megbüntetnek, milyen pofátlanság hogy tönkreteszed más terményeit. Nem azért vetette be és dolgozott rajta, hogy utána egy ilyen hülye tönkretegye, amúgy sem tudnád rendesen megcsinálni, valami szart odataposnál, azt fel sem lehetne ismerni. Szerinted a földönkívüliek annyira gyagyák mint te, és egész nap azt nézik, hogy melyik ostoba próbál mintát "csinálni" más területén? Senki nem tart veled, egyedül kell végighemperegned a búzában, de ne felejts el meztelenre vetkőzni, és befesteni magadat foszforeszkáló festékkel. És igen, működik, minden esetben a sitten fogsz kikötni. Sok szerencsét.

2014. jún. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!