Ezt a gabona"alakzatot" mi csinálta? Ma fotóztam.
NEM! akarok én egyből UFO-k művét kiabálni, de ezt mi csinálja?
A mai nap láttam meg a domboldalban, tegnap még nem volt ott. Soha nem láttam még így elhajolni a gabonát, pedig sokszor kirándulok arra. Először állatokra gondoltam, de nem tudom, mert nem látszik a ki-és bejáratuk. Utólag van ott pár "csík'" azt én hagytam mikor bementem.. A gabona le van döntve oldalra, és utána a nagy büdös semmi, tisztán áll a többi. Vannak erre őzek, no de azok ugrálni szoktak és nem hagynak ilyen nyomot. Meg ha mégis, látni kellene hogy merre felé sétáltak el, mentek ki, de nincs semmi. A gabona elvan hajolva, nincs elfogyasztva a teteje vagy ilyesmi, szóval állat nem evett belőle. Csak itt ennél a résznél ilyen, az összes többi dombon ami mellette van és szintén gabonás, ott semmi nincs. De lehet rosszul gondolom és majd valaki kijavít. Ja, és egyszerűen egy dombtetőről sem lehetett látni, hogy fölülről van-e valamilyen alakja, ami értelmes vagy hasonlít valamire, mert ahoz túl alacsony a magasság. Valakinek tipp?
Belülről így van elhajolva
Eldőlve oldalról fotózva.
Fölülről fotózva kicsit:
Egy csomó helyen így vannak a szélén "kiindulási pontok", ahonnan dől az egész és felém jön a hajlás. De aki megnézi a mezőt mögötte ott nincs egy keskeny út sem meg semmi más, nincs letarolva, hogy valaki vagy valamilyen állat onnan jött volna be. Szóval passz.
A szár töve sok helyen nem volt eltörve, csak meghajolva. Én épphogy ráléptem valamire de már reccsent. Ettől függetlenül volt olyan, ami törött volt.
Így simulnak rá az állva maradtakra:
George Adamski
Ha erős szél van, akkor sok gabonatábla ilyen. Ezen a helyen általában kézzel aratnak, mert a gép nem tudja rendesen learatni.
Ebben semmi meglepő nincs. Vihar után sokszor látni ilyen gabonatáblákat.
De itt 35 fok meleg volt, nem esett az eső és a szél sem fújt.
Nekem csak azért volt fura mert körülötte semmi baja a gabonáknak és a többi mellette lévő domboldalakon sincs semmi.
Én voltam! Én és a csajom!
Feledhetetlen este volt.
Ejnye Adamski te ilyen vadregényes tájakon laksz, nekem meg nem is szólsz ? :-)) Én örülök ha naponta már egy fát látok a betondzsungelben :-D
Na viccet félretéve állat, szél meg ezek kilőve meg akkor a többi is hasonló lenne . Őszintén szólva fogalmam sincs mi okozhatja ezt . Nem volt nálad véletlenül Geiger számláló ?
Sokat nézted a Horrorra akadva filmet. :D
Biztos egy óriás kígyó :DDD
Ez a lumbulábiak kézjegye.
De a krixkraxiak is csinálnak hasonlót, szóval óvatosan a környéken! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!