Ti is látjátok az alakzatot? Mit jelenthet? (képpel)
Figyelt kérdés
Az ecsetet megráztam (nem nyúltam hozzá),és ez az alak tűnt fel...Szerintem egy boszorkány,vagy egy női alak,és koponyája van.
2012. márc. 21. 18:38
1/11 anonim válasza:
igen énis látom, de kételkedem abban, hogy ez csak véletlen.
2/11 anonim válasza:
tehát szerintem te hozzányultál.
3/11 anonim válasza:
Gyerekkorunkban is játszottunk ilyent.,és "kitaláltuk" mit ábrázol. De ezt megtettük a felhő nézésével is.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom mi ez de nekem tetszik :D
5/11 A kérdező kommentje:
NEM NYÚLTAM HOZZÁ!!!mi értelme lett volna kiírnom akkor,ha hozzányúlok??
itt egy másik kép,ahol a mellette lévő foltok vannak.
2012. márc. 21. 19:04
6/11 anonim válasza:
Úgy látszik nincs az a szint, aminél ne lenne méglejjebb...
-.-
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,mibajodvan?????
Ha nem tetszik,ne írj ide!
2012. márc. 21. 19:18
8/11 anonim válasza:
Fixfókuszos a telefonod kamerája, ugye? Mert látszik...
9/11 anonim válasza:
Te tudod, hogy ez igazi-e, de ha igen, én kicsit félnék a helyedben. Nem akarlak megijeszteni, de ez nem szokott jó jel lenni... Szerintem, de bízzunk benne, hogy nincs igazam :)
10/11 anonim válasza:
Az ördög megszállta a festéket... -__-
Ott van baloldalt egy másik hasonló, azaz az eset reprodukálható, azaz nincs különösebb jelentősége. A mi szempontunkból véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!