Vörös a Hold! Ti is látjátok? Mitől van?
A gépem az ablak mellett van, így egy balra fordulással ki tudok tekinteni az ablakon.
Kb 30 perce kinézek, minden rendben a Hold még olyan színű, amilyennek kell lennie. [:
De most 2 perccel ezelőtt is kinéztem, és még most is látom, hogy a Hold elég furcsa, vörös színben pompázik.
Ez mitől van? Először megijedtem mert azt hittem, hogy a Marsot látok, de ez a Hold, mert másik égitest nincs az égen.
Lécci írjátok le hogy mitől van ez, hogy ilyen furcsa vörös fénye van a holdnak! Köszi! [:
Én még nem nagyon láttam ilyesmit, általában le van húzva a gépem melletti redőny a nap miatt, de most fel volt húzva, és nagyon meglepődtem. [:
Google a barátom! :D
aza a Mars !
most mondták be a hiradóban hogy kb 2 óra mulva becsapodik a Földbe!!!!
ÁHHHHH
elnehidd :D
Egyik reggel én is látam milyen szép szinű lett volna fényképezöm lefotozom olyan szép tájkép lett volna
"Én úgy tudom, hogy ha magasfokú a légszenyezettség"
Rosszul tudod! Ha tiszta a levegő akkor is vörös színűnek látszik a Nap és a Hold is ha alacsonyan a látóhatár közelében vannak. Akkor vastagabb légrétegen megy át a fénye és a vastag levegő a vöröset jobban engedi át.Ezért vörös fényűek a vészjelzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!