Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Engem isten miért küldött ide...

Engem isten miért küldött ide a földre, ha semmiben se vagyok jó és nincs helyem itt ezen a világon. Talán büntetésből?

Figyelt kérdés
Én egy életképtelen kis pötty vagyok. Nem kellene itt lenne, úgy érzem valahol máshun kéne lennem. Ezért nem értem miért vagyok itt.
2016. szept. 16. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztosan nem azért küldött ide (vagy ateistaként úgy mondhatnám egyszerűbben hogy nem azért születtél) hogy mások elvárásainak megfelelj. Hanem magadnak megfelelj. Lehet hogy egy munkahelyen úgy érzed hogy nem vagy jó semmire. De szabad emberként (ahogy régen mikor otthon dolgoztak az emberek például falvakban) úgy meg jó lehetsz. A természet egy élőlényt sem azért teremtett hogy mások rabszolgája legyen és elmondhassa hogy ő egy jó rabszolga. Hanem hogy szabadon éljen és ebben biztosan jó lehetsz. Aki meg azt mondja neked hogy légy jó szolga, az mutassa be hogy kell. És folytassa is, ne másnak mondja.
2016. szept. 16. 11:26
 2/9 A kérdező kommentje:
De már egy ideje nem kaptam fizetést, felkopik az állam!
2016. szept. 16. 11:33
 3/9 ede1219 ***** válasza:
2016. szept. 16. 11:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam.
2016. szept. 16. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Üdvözlet.

Isten senkit nem küldött a Földre, mert aki itt van emberként, azok a szülei jóvoltából vannak itt.

Az ember nem élt sehol előtte semmilyen formában.

2016. szept. 16. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Szervusz.

Isten nem küldött a Földre, mert Te nem éltél előtte az égben, de igazából sehol sem.

Az anyukád és az apukád szerelmének gyümölcse vagy.

S biztos vagyok benne, hogy ha mindenben nem, ahogy Én sem, de vannak olyan dolgok, amiben igen is jó vagy.

ezekre kellene összpontosítanod, és majd gyakorolhatod a többit is.

Sikert kívánok.

2016. szept. 16. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem alapvetően tévedsz, van aki azt hiszi hogy egy értéktelen pötty van aki meg azt hiszi csak úgy ő a világ királya, mind a ketten hasonlóan messze járnak a valóságtól, remélem majd felismered :)

(másrészt meg az embert nem leküldik valahonnan hanem a földön "keletkezik" és később juthat "fel" )

2016. szept. 16. 13:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Meglepően komolyan veszitek a dolgot pedig csak az előző kérdezőt paródizáltam. :DDDD
2016. szept. 16. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Az életnek vannak olykor nagyon nehéz megpróbáltatásai, melyekben helyt kell állni. Isten segítségével ez könyebben megy mert Isten megmutatja azt az utat amelyen járni kell, mely a világosságra vezet. Isten maga a szeretet, aki minden gyermekét szereti.
2016. szept. 16. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!