Mi a Szentháromság az alábbiak szerint?
István35 bejegyzései szerin:Az Atya nagyobb Jézusnál,Szentszellemnél.
Az Atya egyenlő Jézussal és a Szentszellemmel.
Az Atya mindent Jézusnak adott akkor mi maradt az Atyának,és ha a Szentszellem nemkapott semmit,hogy egyenlőek?
János.17:3.Az pedig az örök élet,hogy megismerjenek Téged az egyedüli igaz Istent,és akit elküldték a Jézus Krisztust.
1Tesz.1:9
1.János.5:20
1.Tim.4:10
5Mozes.6:4
5.Mozes.32:39
Efé.4:6
5.Mozes.5:7
Ézsaiás.42:8
Zak.14:9
Márk.12:29
1Kori.8:6
Zsoltár.83:18,19
1Timoteus.2:5
"Beleírnád de már késő!"
Na ez a tipikus példája a 'másik szemében a szálkát' mondásnak.
Tudod, eredetileg a Bibliában jó pár igében szó szerint benne van, hogy Jézus Isten. Persze át lehet írni ezeket az igéket, a Tanúk meg is tették, de hogy a te szavaiddal éljek, már késő! :)
Most nem volt időm végignézni az összes megjelölt igehelyet, de pl pont a másodiknál:
"20Az Atya ugyanis szereti a Fiút, s mindent megmutat neki, amit tesz. De még nagyobb dolgokat is mutat neki, hogy csodálkozzatok rajta. 21Mert amint az Atya föltámasztja a halottakat és életre kelti őket, a Fiú is életre kelti azokat, akiket akar. 22Az Atya nem ítél el senkit, hanem egészen a Fiúra bízta az ítéletet, 23hogy mindenki úgy tisztelje a Fiút is, ahogy az Atyát tiszteli."
Kifejezetten azonos hatalomról ír (halottak feltámasztása), valamint mindkettejüknek ugyan olyan tisztelet jár.
A Szentháromság nem létezik,egyiptombol származik a pogány istenség 325-ben bújt elő ismét a háromság.
A kérdésben lévő sok biblia vers igazolja az EGYEDÜLI igaz ISTENT.
Az Isten nem ember,hogy az egy,és három matematikájába zárhatnánk elszeparálva megnyilvánulásait egymástól.
A "Szentháromság",az egy Isten három megnyilvánulása,és nem 3 istenség.
Isten kibocsájtotta önmagából egyszülött Fiát,és nem teremtette,mint alkotásait.A Szentlélek,a mindenütt jelenlévő egy Isten Szellemisége,aki közvetíti számunkra a hármasság teljességét.
47-es rátapintott a lényegre!
Bizony hogy az őrtorony tanai származnak onnan! 1914 és még jónéhány tan alapja Russel bácsi piramisméregetős játszadozásaiból ered. Ezt a mai Tanúk tagadják, de mindhiába mert Russel tesó volt olyan jó és az egészet papírra vetette, sőt még hang és videó felvétel is van a piramidológiás tanokról.
Én láttam, hallottam, olvastam!!!
48.A 47 rátappintott a hazugságra,mert bizony a háromságnak az egyik gyökere Egyiptom.
Egyiptom volt az Isten népének a legnagyobb ellensége szellemileg ,sőt fizikailag is.
Te pedig nyuktázod a hazugságot mindha igazatok lenne.
Na mi van, kérdező, fáj az igazság?
Russel atyátok közismerten a piramisokból is számolgatott, na ez az amit egyiptomi gyökereknek lehet nevezni.
A háromság ellenben a Biblián alapszik, ellentétben az őrtornyos hazugságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!