Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen alapon rakják össze az...

Milyen alapon rakják össze az evolúciót a bibliai teremtéssel?

Figyelt kérdés
Mivel egyértelmű hogy Isten nem teremthetett evolúcióval. (Vagyis lehet azt állítani, csak akkor az nem bibliai alapokon van.)
2016. nov. 3. 23:40
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/408 anonim ***** válasza:
100%
Ahj, érveid mint a jégeső... Egy Tigris tank ellen!
2016. nov. 8. 21:17
 332/408 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, de az evolúciós kortörténetet biztos nem vallhatta. Ez a leveleiből kiderül.
2016. nov. 8. 21:18
 333/408 A kérdező kommentje:
PencroftTivald neked semmilyen jelentőséggel nem bírnak az érveid, mivel nem teista módon közelíted meg, (Most a bibliából kell kiindulni [hozzá fel bibliai igét, ami utalhat az evolúciós több milliárdos kortörténetre], ez nem a szimpla evolúció ellen van, hanem a teista evolúció ellen.) hanem tudományos érveket hozol fel, pedig ez a vallás rovatban van. :)
2016. nov. 8. 21:20
 334/408 A kérdező kommentje:
Egyébként a jégeső tönkre tudja tenni a Tigris tankot, mivel ha van még erős szélvihar, meg olyan viszonyok, akkor vége az 56 tonnás gépezetnek. :)
2016. nov. 8. 21:23
 335/408 anonim ***** válasza:
100%
Mitnem tudsz, mit nem tudsz?!?! Lamarc-ig (1809!!!) senki sem gondolt az élőlények közös eredetére. Darwin volt, aki rámutatott a mechanizmusára (1859), és a genetika igazolta tutira őt
2016. nov. 8. 21:25
 336/408 anonim ***** válasza:
94%

"PencroftTivald neked semmilyen jelentőséggel nem bírnak az érveid" - tieidek sem bírtak tudományok kategóriában még egy esőcseppével sem, mégis nyomattad... a süketdumát.

Én viszont tényeket tárok eléd.

2016. nov. 8. 21:29
 337/408 anonim ***** válasza:
94%
"hanem tudományos érveket hozol fel, pedig ez a vallás rovatban van. :)" - Nem vagy te kicsit képmutató? Azért néha legalább szoktál tükörbe nézni? :D
2016. nov. 8. 21:31
 338/408 A kérdező kommentje:

"Milyen alapon rakják össze az evolúciót a bibliai teremtéssel?"- Most a teista evolúcióról van szó, hogy miért egyeztetik össze, tehát lehet érvelni tudományosan, de a tudomány semmit sem fogad el a bibliából.(A tudomány szerint csak egy mese az egész. Illetve át lett véve az Egyiptomiaktól, a Görögöktől [Dionüsszosz] meg valami Indiai nap istenség történetéből)

Tehát itt arra kéne érvelni hogy a bibliában van-e olyan ige ami arra utalna hogy Isten több millió év alatt alkotta meg a világot és evolúcióval.

2016. nov. 8. 21:36
 339/408 anonim ***** válasza:
94%

"Tehát itt arra kéne érvelni hogy a bibliában van-e olyan ige ami arra utalna hogy Isten több millió év alatt alkotta meg a világot és evolúcióval."

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__81..

"A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )" - Természettudományosan kellett volna érvelned. Ehelyett egy! természettudományos érvet nem hoztál össze kb 350 írásod egyikében sem.

2016. nov. 8. 22:13
 340/408 A kérdező kommentje:
Én mikor érveltem, nem az ellen érveltem hogy a darwini evolúciónak nincsen tudományos magyarázata (amit nem fogadok el), hanem arra hogy miért nem teremthetett Isten evolúcióval.
2016. nov. 8. 22:19
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!