Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen alapon rakják össze az...

Milyen alapon rakják össze az evolúciót a bibliai teremtéssel?

Figyelt kérdés
Mivel egyértelmű hogy Isten nem teremthetett evolúcióval. (Vagyis lehet azt állítani, csak akkor az nem bibliai alapokon van.)
2016. nov. 3. 23:40
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/408 A kérdező kommentje:
Kedves okos Tivald, nem örömmel közlöm önnel hogy első osztályú jegye van a pokolba.
2016. nov. 6. 20:54
 192/408 anonim ***** válasza:

Kedves Tivald! :)

Nem Siriusról,és egyéb helyről,hanem a föld porából. :)

2016. nov. 6. 20:55
 193/408 anonim ***** válasza:

Kérdezőőő...

"#186-osnak igaza van. Bizony." - csak mert neked bólogat. LOL

"upán azt el kell ismerni hogy Jézus azt a nézetet vallotta mint én a teremtéstörténettel kapcsolatosan" - Mint ahogyan az ifjú Darwin és kortársai...

"Özönvíz" - egy (1!) kézzelfogható bizonyítékot mondj már rá...

"tehát azt a világképet vallják amit Jézus vallott mikor itt élt a földön" - ajjaj. Nem vagy kicsit demenciás? Hány emberrel s beszélgettél, aki máshogy látja? Mondjuk ott van Gábriel testvér, ...

"Mivel ő a Főpap az Atyánál." - ÖNMAGA főpapja, de cuki! :D

2016. nov. 6. 20:56
 194/408 anonim ***** válasza:

:O :O :O

Kedves Kérdző! Ilyen nem mernék kijelenteni! :O

Pokol nincs is! eredetileg Seol,és Hádész szóból ered,aminek jelentése: Sírgödör! ....

2016. nov. 6. 20:57
 195/408 anonim ***** válasza:
63%

Kedves (mostmár csak) 21%os(:()!

Ami továbbra is dúskál szilíciumban meg alumíniumban, de csak minimális a szén benne... Ami velünk meg pont ellentétben!

A nézeteid szerint Ádám egy Gólem (agyagember) volt. Érdekesen származhattál tőle! :D

2016. nov. 6. 20:58
 196/408 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező!

Mi az a Pokol? És ugyan HUN van? XD

2016. nov. 6. 20:59
 197/408 A kérdező kommentje:
"Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, AZ EMBER KRISZTUS JÉZUS, A ki adta önmagát váltságul mindenekért, mint tanúbizonyság a maga idejében, A mi végett rendeltettem én hirdetővé és apostollá (igazságot szólok a Krisztusban, nem hazudok), pogányok tanítójává hitben és igazságban."- Az ember Krisztus Jézus a közbenjáró az Atyánál, mivel Isten bűnösök imáját nem hallgassa meg, de amit Ő(Jézus) kér tőle azt megcselekszi. (Ezért van hogy a valódi keresztény ember imáját meghallgassa Isten, mivel a keresztény ember Krisztusban, Krisztus testében van.)
2016. nov. 6. 21:00
 198/408 anonim ***** válasza:

Kedves Tivald! :)

Akkor én egy "érdekes" vagyok :)

2016. nov. 6. 21:00
 199/408 A kérdező kommentje:

#197-ben a 1Timóteus 2,5-7-ig idéztem.

De itt van az egész- amiben benne van a teremtéstörténet szószerinti értelmezése is.

1.

Intelek azért mindenek előtt, hogy tartassanak könyörgések, imádságok, esedezések, hálaadások minden emberekért,

2.

Királyokért és minden méltóságban levőkért, hogy csendes és nyugodalmas életet éljünk, teljes istenfélelemmel és tisztességgel.

3.

Mert ez jó és kedves dolog a mi megtartó Istenünk előtt,

4.

A ki azt akarja, hogy minden ember idvezüljön és az igazság ismeretére eljusson.

5.

Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,

6.

A ki adta önmagát váltságul mindenekért, mint tanúbizonyság a maga idejében,

7.

A mi végett rendeltettem én hirdetővé és apostollá (igazságot szólok a Krisztusban, nem hazudok), pogányok tanítójává hitben és igazságban.

8.

Akarom azért, hogy imádkozzanak a férfiak minden helyen, tiszta kezeket emelvén föl harag és versengés nélkül.

9.

Hasonlatosképen az asszonyok tisztességes öltözetben, szemérmetességgel és mértékletességgel ékesítsék magokat; nem hajfonatokkal és aranynyal vagy gyöngyökkel, vagy drága öltözékkel,

10.

Hanem, a mint illik az istenfélelmet valló asszonyokhoz, jó cselekedetekkel.

11.

Az asszony csendességben tanuljon teljes engedelmességgel.

12.

A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben.

13.

Mert Ádám teremtetett elsőnek, azután Éva.

14.

És Ádám nem csalattatott meg, hanem az asszony megcsalattatván, bűnbe esett:

15.

Mindazáltal megtartatik a gyermekszüléskor, ha megmaradnak a hitben és szeretetben és a szent életben mértékletességgel.

2016. nov. 6. 21:03
 200/408 anonim ***** válasza:
63%

"Nem csak,hogy vallották,de érdekes módon előkerült a Bárka..." - Igeen? :D És pont olyan hosszú volt, pont abból a korból? :D

"előkerűlt Sodoma,és Gomora romjai" - Na, erre kíváncsi lennék! Vajon voltak-e ott olyan freskók, mint Pompejben :P?

"Megtalálták,hogy Mózes 2 választotta a tengert." MUTÍÍÍ!!!

"Azt mondják mese! De érdekes módon,azóta is tárgyak,és "épületek" feltárt települések,és minden egyéb van a mai napig is belőle! " - Attól, hogy még szerepelnek benne valós települések, valós személyek és történelmi tények, miért kellene színigaznak lennie? :D

2016. nov. 6. 21:03
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!