Keresztényeknek akkor most tilos sült vért enniük?
5Móz 15:23 Csakhogy a vérét meg ne edd, hanem a földre öntsd azt, mint a vizet.
A Szentlélek ihlette ezt az ígét is nem de?
Vagy van más íge ami ezt feloldja?
Gondolom azok az emberek akik szeretik Isten ígéjét meghazudtolni azokra nem vonatkozik.
Mivel Jézus a kereszten eltörölte Isten kinyilatkoztatását és tanitását az Ó szövetségben. Vagy mégsem?
Olyan könnyü kimondani hogy ez a zsidóknak lett mondva meghazudtolva azt hogy Istennél nincs személyválogatás.
Isten a kezdettöl a végig egyetlen egy megváltási tervet adott minden embernek.
How Arrow!
Értelek, megértelek, és el is fogadom az érveidet. De megkérdezhetem, hogy szerinted a Biblia alapján meg lesz-e ítélve az ember, ha véres hurkát eszik? Jézus mi szerint ítéli az embert, és ezen belül is, szerepel-e az ítéletében ezen törvény?
How Arrow!
Felfogtad a kérésem azon részét, hogy Jézus Krisztus?
Pietrosol kedves felfogtam
Most te jössz.
Te elhiszed hogy Jézuskrisztus és a Szentlélek aki ihlette a szentírást öszhangba vannak és nem nyilatkoztatnak ki egymástol eltérő tanitást és nem mondanak egymásnak ellent?
Amit a Szentlélek mond azt az Atya és a Fiu is mondja.
Forditva is érvényes ők eggyek
Isten előtt nincs titok mindent megítél jót, rosszat, minden tettet megítél
How Arrow!
Jézus a Krisztus. Nem Mózes, Illés vagy Russel.
Javaslom alapos olvasásra a Máté 17-et. Különös tekintettel 'az Ő az én fiam' részt.
A kér(d)és továbbra is áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!