Ugye, Jézus Krisztus nem alapított vallást?
"Andizsuzsi az 1908-as revideált Károli Bibliából idézett"
Így van. De ez a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. A kérdező csak kekeckedik, kíváncsian várom, hova fog kilyukadni. Mert hogy minden kérdésére tudja a választ, az a további hozzászólásaiból tisztán látszik.
Én nem tudok Jézus által meghatározott dogmákról.
Jézus,a Szeretet Törvénye elveit mutatta be,-szavaival,és életével-de nem fogalmazta meg dogmává.
Andizsuzsi!
"Mert hogy minden kérdésére tudja a választ, az a további hozzászólásaiból tisztán látszik."
Totál nincs így. Amikor a válaszolók megírják a válaszokat, utána keresek rá!
Ezt így határozta meg Ananiásnak:
"Monda pedig néki az Úr: Eredj el, mert ő nékem választott edényem, hogy hordozza az én nevemet a pogányok + és királyok, és Izráel ++ fiai előtt."(Acs 9:15)
"Mt.16.18. 18.
De én is mondom néked, hogy te Péter vagy, és ezen a kősziklán építem fel az én anyaszentegyházamat..."
Ez egyáltalán nem lényegtelen a kérdés szempontjából, mivel épp az lehet egy "kulcsszó", hogy akkor mit mondott Jézus Krisztus, illetve az, hogy amit mondott, akkor mit jelentett.
De most már megint nem értek valamit.
Akkor Péternek mondta a sziklás témát vagy Pál nevezte ki valamire?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!