Isz.400-ig miért nem létezett a Szentháromság?
Szó sincs róla hogy szégyellném. De nem kell hogy ismert legyen bárki vallása is hogy eldőljön egy vita. Ahhoz csak érvek kellenek, aztán meglátjuk hogy kié a hitelesebb, vagy kié cáfolható.
Amúgy te eddig egy érvet sem hoztál csupán próbálsz mindenkinek beszólogatni? Miért? Semmi értelme annak, ahogy produkálod magad.
És ha azt mondanám, hogy pl. katolikus vagyok, akkor elkezdenéd fikázni a katolikus tanításokat, csak hogy visszavágj? Az a baj, hogy azt sem tudjátok, mi az a vita.
Egyébként nem vagyok semmilyen felekezetnek a tagja (még), viszont annyi már biztos, hogy Jehova Tanúja nem leszek. De ha mégis be akartok sorolni valahova, akkor a katolikus/ill. ortodox tanításokat nagyjából elfogadom.
Miért nem fontos,hogy kivel beszélgetek?
Nincs jogom tudni melyik vallás milyen tant képvisel?
Ha szégyeled akkor nekem ha igazat mondasz sem hiszem.
Na keress olyat kinek nincs szegénységi bizonyítványa.
Azt reméltem nem gunyolodsz mint mindig,de tévedtem.
Hogy senki sem tökéletes, az egy dolog.
Hogy valaki többszöri felszólításra sem képes felfogni, hogy benne hol a hiba, sőt, továbbra is ugyanúgy produkálja magát, az egy másik.
Semmi érdemlegeset nem mondtál eddig, szóval őszintén, minek írtál a kérdéshez? Mi volt a célod?
"És ha azt mondanám, hogy pl. katolikus vagyok, akkor elkezdenéd fikázni a katolikus tanításokat, csak hogy visszavágj?"
Miért, az már nem jó, ha visszanyal a fagyi, ugye? :)
Úgy könnyű piszkálni más szemébe a szálkát, ha el van titkolva a gerendád (és ezt most nem konkrétan rád/ egy emberre értem, hanem többségében az van, hogy fikáznak, közbe meg a saját titkolt portájukon kellene sepregetni, mert bőőőven van mit)
Démonozni bárki bármikor bármit letud. Érvelni persze már nehezebb. Ha valaki cáfolni akarja a Szentháromságot, akkor következők valamelyikét kell bebizonyítania:
- Jézus nem Isten
- Jézus csak egy angyal
- Jézus teremtmény
- Jézust nem szabad imádni
- Jézus nem kapott meg mindent az Atyától
- A Fiú nem csak származásában, hanem lényegében is kisebb az Atyánál
- Az Atya Lelke nem a Fiú Lelke
- A Szentlélek nem személy
Ha nem bizonyítható, akkor a Szentháromság démoni volta sem igazolható. Ha pedig pont az ellenkezője bizonyítható, akkor éppen a Szentháromság tagadás a démoni eredetű.
Szp.miért provokálod az embereket magad ellen.
Szentháromság a bibliában nincs,akkor miért uszitod az embereket magad ellen,egy általad megfogalmazott nemlétező tény ellen.
Ez már beteges,hogy az embereket provokálod magad ellen.
Egy ember aki ker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!