Szerintetek is kamu dolog a pokol? Jehova Tanúi ezt állítják és van rá utalás a Bibliában is. Vélemény?
Ez igen!
Te tudod hányszor idézett Jézus az ó- szövetségböl? Te magyarázod szánt szándékkal félre a biblia verseit, hogy akétámazd a vallásodat ami egyensen szembemegy a bibliával! Ismersz egy pár verset amit saját kivánságodra félremagyarázol és a sátáni dogmát hirdeted. Jézus az első halálrol ugy beszél mint alvás, álom, ez csak azok részére van akik Ő benne haltak meg.
(Keskeny Út)
A széles uton járók is meghalnak és ők is feltámadnak az utolsó ítéletkor a kárhozatra.
Boldog akinek része van az első feltámadásban.
A második feltámadásban is boldogok, mikor állani fognak Isten előtt az ítéletre várva?
Áruld el légyszives, te olvasod a teljes írást ami Isten Szent Lelkétöl ihletett vagy csak idézgetsz a bibliábol foszlányokat, töredékeket mint Lucifer?
Máté 10:28 véletlenül se a lélek halhatatlanságárol beszél, hanem Istenröl beszél, olvasd át mégegyszer,
Isten az aki megsemmisiti a bünöst és nem az ember!
Jézus nem neked mondta sem nekem ne forgasd ki Jézus szavait, Jézus a haldoklónak mondta a kereszten. Nem csak a jehova tanui mondják hanem mind azok akik vágynak az igazságra Jézus hitének a megértésére.
Jézus nem ment fel a menybe és nem volt aznap ott a latorral, ezt Jézus későbbi beszédeiböl tudjuk.
Zsid 13:8 Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz.
Ján 8:38 Én azt beszélem, amit az én Atyámnál láttam; ti is azt cselekszitek azért, amit a ti atyátoknál láttatok.
Jak 1:17 Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.
Jak 1:17 Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.
Istennek melyik szava változott meg az Új- szövetségben?
Minden embernek lesz jutalma
Ján 5:29 És kijőnek; akik a jót cselekedték, az élet feltámadására; akik pedig a gonoszt művelték, a kárhozat feltámadására.
Érted már István?
Kedves István barátom
Ne gondold hogy én egy szent ember vagyok, egy nagyon bünös ember vagyok, olyan vagyok mint a tékozló fiu, elpazaroltam azt amivel Isten megáldott, elfordultam tőlle hátat forditottam neki!
Aztán meghallottam-: Szeretsz te engemet?
"Meg van irva" lett a jelszavam.
Nincs szándékomban hogy senkit elitéljek vagy kárhoztassak azért amit hisz- bocsáss meg ha ezt megtettem feléd István.
A Szent Lélek tanitson meg benünket minden igazságra akik keressük az Urat.
A bibliát nem a hagyomány értelmezi hanem Isten:
Ján 16:13 De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, amiket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti nektek.
2Pét 3:7 A mostani egek pedig és a föld, ugyanazon szó által megkíméltettek, tűznek tartatván fenn, az ítéletnek és az istentelen emberek romlásának napjára.
2Pét 3:13 De új eget és új földet várunk az ő ígérete szerint, amelyekben igazság lakozik.
Jel 21:1 Ezután láték új eget és új földet; mert az első ég és az első föld elmúlt vala; és a tenger többé nem vala.
Én is adtam korekt cáfolatot!!
Isten szavát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!