Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúknál van motoszka est?

Jehova Tanúknál van motoszka est?

Figyelt kérdés
2016. szept. 1. 20:02
1 2
 1/14 DarthPlagueis ***** válasza:
Nem vagyok tanú. De szerintem nincs, tudom mire gondolsz, erről már én is hallottam. Bármilyen furcsa is a vallásuk a kívülállóknak, ezt nem tudnám elképzelni, pont hogy komolyan veszik az erkölcsösséget, és ilyen paráznaság elképzelhetetlen róluk. Nem kell minden rágalmat elhinni.
2016. szept. 1. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Hallottam már ilyenről én is, de szerintem sincs náluk ilyesmi.
2016. szept. 1. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Szervusz.

Igen, valamikor elterjesztettek ilyen hírt, még akkor amikor tilos volt Jehova Tanújának lenni.

A Testvérek titokban jöttek össze magán otthonokban, és ott folytak a tanulmányozások.

A sötétitő függönyt be kellett húzni, hogy ne lássanak be mi történik, és azért terjedt el, mert amikor a testvérek némelyike jelentkezett hozzá szólásra, akkor a kéz nyújtogatást kívülről "vetkőzésnek" tudták be.

2016. szept. 1. 20:48
 4/14 anonim ***** válasza:
46%

...és még ezt is másolta....

Egyszerűen besírok.

2016. szept. 1. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

"ezt is másolta"

Nos ilyen leírás, nem található.

ennél fogva kizárt a másolás.

ezt idősebb testvérektől hallottam, akik megélték ezt.

A támadás a gyengék fegyvere.

2016. szept. 1. 22:30
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
#5 Írod, hogy a támadás a gyengék fegyvere, személyesen voltam jelen több királyságteremben, és több száz Jehova Tanújával voltam kapcsolatba hosszú időn keresztül, a betanított párbeszédes programokon többször is nevetség tárgyává teszik a többi vallás képviselőit, de ami a legfontosabb, hogy a Katolikus Egyház rendszeresen esik a tanúk célpontjává, amit néha nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetnek, remélem nem szeretnéd ennek az ellenkezőjét állítani, mert nagyon szívesen kiírom nyilvánosan a gyülekezetek városának neveit, és azokat a tagokat is akiket személyesen ismertem, többek között vént is.
2016. szept. 1. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

"nyomda festéket nem tűrő.."

Ezt nem hiszem. Mert ha szó is esik némely tanítás helytelenségéről, akkor sem obszcén szavakkal történik.

A nevek és helyek nyilvánosságra hozásával pedig neked kell elszámolni, ugyan is ha nem tudod hitelt érdemlően bizonyítani, akkor Te fogsz bajba kerülni.

Egyébként pedig, minden dologért vállalni kell előbb vagy utóbb a felelősséget.

ezzel nem tudsz Istentől elüldözni, legfeljebb másokat akik gyengék tartasz távol.

A Bibliai történelemben, nem egy esetben történtek olyan dolgok, hogy ha ott lettél volna, nem hiszed el, hogy Isten népének az egyik tagja tesz ilyet.

Vajon megbotránkoztál volna, és ott hagytad volna Istent és a népét, egy lázadó miatt?

Vagy megvártad volna, hogy a megfelelő időben és Istennek tetsző módon, mindenki megkapja a jutalmát?

Jézust is sokan elhagyták egy olyan mondatért, amit nem értettek, és megbotránkoztatónak tartottak,

Te is ezt tetted volna ha ott vagy?

2016. szept. 1. 22:54
 8/14 anonim ***** válasza:
23%

Sajnos az 53%-ban választ adó, akkora megvetéssel teli gyűlölettel él velünk kapcsolatban, hogy csak a Teremtő tudna békét és boldogságot adni ami felszabadítaná, ebből a rabságából.

S mivel büszke, és alázatban hiányos, a Teremtő sem tud rajta segíteni.

2016. szept. 1. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:

"A Bibliai történelemben, nem egy esetben történtek olyan dolgok, hogy ha ott lettél volna, nem hiszed el, hogy Isten népének az egyik tagja tesz ilyet.

Vajon megbotránkoztál volna, és ott hagytad volna Istent és a népét, egy lázadó miatt? "

Ugyanez igaz a Katolikus Egyházra is miért nem vagy a tagja, miért nem mész el Evangélikus gyülekezetbe, és várod meg a megfelelő időt, amiről beszéltél?

2016. szept. 2. 00:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Google a barátom. Ez a téma máshol is volt, és elég fura ugyanaz a megfogalmazás, és természetesen nem másoltak sehonnan :P

[link]

Ugyanakkor elég perverz dolog az, hogy magunkat egy tanításnak és egy szervezetnek hisszük. Ez már túlmegy az egészséges lelkület határán. De mit vár az ember olyantól, akinek már csak a másolás megy, mert ennyire át van mosva az agya?

2016. szept. 2. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!