A többi egyházban is gyűjtenek titkos adatokat a tagokról, vagy csak a tanúknál?
A mostani kongresszuson hangzott el, hogy:" ha megnézhetnénk a hírnökkártyánkat, akkor vajon mit látnánk rajta?" A melletem ülő ezt mondta: De nem nézhetjük meg. Erre rákérdeztem, és kiderült, hogy a vének vezetnek minden tanúról feljegyzéseket, amit a tanúknak NINCS JOGA látni. Erre az adott gyülekezet vénei vezetik fel az akár személyes véleményüket is, és főleg gyülekezetváltásnál, felvigyázó érkezésénél van ennek jelentősége. Ezeket az infókat kaptam, később ezt mások is megerősítették.
Ezek igazak?
Ez normális dolog? Úgy értem, törvényes?
Mi alapján tehetnek ilyet?
Más vallásoknál is van ilyen?
Én belegondoltam ebbe, ha az egyik vénnek beszólok, , ELLENŐRIZHETETLENŰL BELEÍRHAT, és még csak jogom sincs látni? Biztos, hogy a tanúk nem orwell könyvét tartják az alapműnek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!