Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Különböző vallások, mit...

Különböző vallások, mit jelent számotokra Isten?

Figyelt kérdés
Számomra, azt jelenti, hogy mennyire szeret, és hogy meghalt értem. Isten a mindenségnek a Atyja, minden Ő tőle van és minden Ő érte! (Jehova Tanúi, Adventisták, Hit Gyülekezeti tagok, Reformátusok, Katolikusok, stb...)

2016. aug. 31. 17:59
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
0%
Nem érted halt meg hanem miattad.
2016. aug. 31. 18:13
 2/35 anonim ***** válasza:

szervusz

Az életet jelenti, amit a legfőbb tulajdonsága a szeretet által ad nekünk.

ezért, mert ennyire szeret minket, még a fia önként vállalt halálába is beleegyezett, hogy nekünk jó legyen és ne maradjunk a halál fogságában.

Soha nem fogjuk sem visszafizetni, sem teljesen meghálálni neki ezt az óriási ajándékot, így mindig a szót fogadásunkkal, hűségünkkel, és hálánkkal fejezhetjük ki a köszönetünket.

2016. aug. 31. 18:15
 3/35 anonim ***** válasza:
43%
Hülyének nézi az embereket, és jobbára igaza is van. Most ki nem volna hajlandó meghalni más bűneiért, ha három nap múlva úgyis feltámad?
2016. aug. 31. 18:15
 4/35 anonim ***** válasza:
0%
Én Hérában Zeuszban Poszeidónban és a Taigetoszban hiszek és persze Spártában . Hádész számomra az az ISten akit Konfuciusz is megemlített Időszámításunk előtt 2-ben
2016. aug. 31. 18:51
 5/35 anonim ***** válasza:

"Hádész számomra az az ISten akit Konfuciusz is megemlített Időszámításunk előtt 2-ben"

1) Hádész nem isten, hanem az alvilág neve görögül.

2) Konfuciusz semmilyen istent nem emlegetett, főleg nem i. e. 2-ben, mert nagyjából 500 évvel korábban élt.

Köszönjük, Emese!

2016. aug. 31. 18:59
 6/35 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó Hádész igen is Isten méghozzá Néró báttya aki felégette rómát ! Ezenkívűl a cigányság Istene Zsigeusz is megemlítette hogy van egy fő isten aki nála is hatalmasabb ez Pedig a Konfuciusz által is említett Háfész vagy görögösen Zeusz bátya aki Hádész !

Olvasd el a fönt írt sorokat és akkor beláthatod hogy nem most jöttem ki az óvodábó

2016. aug. 31. 19:03
 7/35 anonim ***** válasza:
Számomra a teljes életet, egy jobb egy tökéletesebb biztosabb életet itt a földön .
2016. aug. 31. 19:31
 8/35 A kérdező kommentje:
Na jó, azt hiszem most ragadom meg a szót, mielőtt még jobban elmenne alattatok a ló, kedves válaszolók. :) Moderáljuk már magunk könyörgöm. A kérdés komoly szóval ne bagatelizáljuk el, ha kérhetem! Aki komolyan válaszolt/válaszol eztán annak köszönöm, szeretem az ilyeneket olvasni. :)
2016. aug. 31. 22:20
 9/35 A kérdező kommentje:
Kedves első Válaszoló, némi nyelvtani hibába estünk (félre értés ne essék, nem oktatni akarlak csak segíteni szeretnék, ha lehet!) A MIATTAD, azt jelenti, hogy valami rossz következtében, vagy felelősségre vonásra való tekintettel (nem tudom ezt szebben megfogalmazni, szóval, elnézést) mondjuk. Tehát, ha mit tudom én, valaki megver valakit, és a verekedést kezdeményező egyént valamilyen büntetésben részesítik, akkor arra azt mondjuk, hogy a MIATT kapta a büntetést. Az ÉRTE szó pedig az, hogy valamiÉRT, valakiÉRT jött vagy valamiÉRT, valakiÉRT ott maradt. (jobb példák jelen pillanatban nem jutottak eszembe :))
2016. aug. 31. 22:28
 10/35 anonim ***** válasza:

Jézus számomra a messiás. A hit szerzője. Példa minden hívőnek. Neki adatott minden hatalom mennyen és földön, de ugye a földalattiakon is van hatalma. Az Isten Fia. Krisztus. Feltámadott bárány. Az Isten képmása. Ember.

Főpap. Megváltó.

2016. aug. 31. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!