Különböző vallások, mit jelent számotokra Isten?
Köszönöm, a Válaszolóknak a válaszokat. :) Egyre én is reagálnék: "De vannak ApCsel-ben. Pünkösdkor mikor kitöltetett a Szent Szellem."
Kérlek mutasd meg, hogy pontosan hol? Mert én nem találtam sehol sem olyant, hogy: lehetséges, Állítólag úgy hallottam, valószínű, gyakorlatilag, azt mondták stb... :) Nem köcsögösködéből, csak kíváncsivá tettél. :)
Apcs 2:8 Mimódon halljuk hát [őket], ki-ki közülünk a saját nyelvén, amelyben születtünk?
Apcs 2:9 Párthusok és médek és elámiták, és kik lakozunk Mezopotámiában, Júdeában és Kappadóciában, Pontusban és Ázsiában,
Apcs 2:10 Frigiában és Pamfiliában, Egyiptomban és Líbiának tartományiban, mely Ciréne mellett van, és a római jövevények, mind zsidók, mind prozelitusok,
Apcs 2:11 Krétaiak és arabok, halljuk amint szólják a mi nyelvünkön az Istennek nagyságos dolgait.
Ez igen nyelveken szólás!
De nem ilyen nyelveken: azvzviid,juvufufb,ersasd,momiu r bzfu éozru: u ueud ifed uibvfj kvbmbifr?
Isten,az élet forrása,a Szeretet,akiről elfelejtkezett az emberiség,és olyan tulajdonságokat aggattak rá,amikhez nincs,és sosem volt köze.Elküldte hát Fiát,aki bemutatta jellemét:miután temérdek jót tett,végül meghalt értünk.Sosem gyakorolt erőszakot tevékenységével.
(Krisztus egy követője.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!