Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem teszik kötelezővé a...

Miért nem teszik kötelezővé a hittan oktatást az általános és a középiskolák tanulói számára?

Figyelt kérdés
Rengeteg előnye lenne. Nagyon jó hatással lenne a társadalomra, az ifjúságra, a jövőre.

2016. aug. 23. 13:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 A kérdező kommentje:

68-70-nek.

Védekezz és kerüld az óvodákat.

Tisztulj!!

2016. aug. 25. 02:19
 72/145 anonim ***** válasza:
20%

,,Egy férfi szülhet-e gyereket? Bélcsatornán? Ki hallott már végbélen keresztül történt nemzésről, megtermékenyülésről, szülésről?''

Ki hallott arról hogy egy nő eltitkolja egész életén keresztül azt hogy szexuális kapcsolatot létesített egy férfival,kitalálja azt hogy őt Isten termékenyítette meg és az ő fiát várja,de ő teljesen szűz! Ki hallott már szűz szülésről ? Szűz szülés - férfi szül végbélből ? Mind a kettő lehetetlen. Vagy várjunk,a férfi verzióra nem érvényes az ,,én hiszek a csodákban'' duma ?

2016. aug. 25. 02:22
 73/145 A kérdező kommentje:
Javasolt elmélkedési gyakorlat: Sodoma.
2016. aug. 25. 02:22
 74/145 anonim ***** válasza:
79%
Én igyekszek mindig kultúráltan beszélni,de ha egy kicsit TÉNYLEG is aggódsz a jövőnk iránt,és érdekel téged hogy mi lesz velünk 10-20 év múlva,akkor akaszd fel magad ! Tegyél nekünk egy szívességet,akik nem akarnak egy olyan világban élni amely magukat Istennek képzelő gyűlöletkeltő emberekkel van tele. Köszönjük - a jövő !
2016. aug. 25. 02:23
 75/145 anonim ***** válasza:
82%
Tisztulj ? XD
2016. aug. 25. 02:24
 76/145 anonim ***** válasza:
79%
Egy homofób ember ad erkölcsi tanácsokat másoknak ? Ok azt hiszem itt be is fejeztem ! Remélem sokan olvassák majd ezt !
2016. aug. 25. 02:26
 77/145 A kérdező kommentje:

" ,,Egy férfi szülhet-e gyereket? Bélcsatornán? Ki hallott már végbélen keresztül történt nemzésről, megtermékenyülésről, szülésről?''

Ki hallott arról hogy egy nő eltitkolja egész életén keresztül azt hogy szexuális kapcsolatot létesített egy férfival,kitalálja azt hogy őt Isten termékenyítette meg és az ő fiát várja,de ő teljesen szűz! Ki hallott már szűz szülésről ? Szűz szülés - férfi szül végbélből ? Mind a kettő lehetetlen. Vagy várjunk,a férfi verzióra nem érvényes az ,,én hiszek a csodákban'' duma ?"

Válasz:

Senki nem várja el tőled, hogy felfogd.

Talán képes leszel rá.

Nem is azonosulhatsz vele, hiszen más lehetsz.

Tisztulj.

2016. aug. 25. 02:28
 78/145 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok egy nagyon okos ember vagy egy nagy valaki,de azért nem gondolom hogy vagyok olyan szinten hogy ezt a beszélgetést itt akármilyen szinten folytassam ! Ha reggel felkelsz,csak gondolj arra,hogy a civilizáció utál. ,,tisztuljXD
2016. aug. 25. 02:31
 79/145 A kérdező kommentje:
Melyik civilizációban élsz?
2016. aug. 25. 02:35
 80/145 anonim ***** válasza:
84%

"A kérdező kommentje:

Isten nőt és férfit teremtett. Egymásnak."

És mi a helyzet a transzneműekkel?

2016. aug. 25. 08:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!