Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van itt annyi ateista a...

KZitus kérdése:

Miért van itt annyi ateista a vallásos oldalon? Mi az, ami ide "hajtja" őket?

Figyelt kérdés

Ezt írta az egyik válaszoló:

"Jellemző. Nyolcból öt válaszoló nem vallásos, itt, a vallási kategóriában. :D"

De akkor felmerül a kérdés:

2016. aug. 22. 15:04
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%

50.válaszoló!

Én nem értem,te miért hülyézed Einsteint!Bár,szíved joga!

Végülis nem az fontos,hogy mások mit mondanak,hanem,hogy ki mondta.

Az ateizmus minden jellemzőjével vallásnak mutatkozik,mert az.

2016. aug. 29. 19:48
 52/58 anonim ***** válasza:
89%
Bátori Zoltán! Meg is fogod hallgatni,hogy mit mondanak,vagy befogod a füleidet és énekled tovább hogy ná ná ná ná ná ná..mert ezt csinálod! Mindegy miben hiszel,az ateizmus nem vallás. Megvitathatnád ezt emberekkel,de túl bigott vagy hozzá,mert felcsapod az asztalt és ugrálsz mint valami majom,mert azt hiszed hogy igazad van. Győzz meg,hogy az ateizmus vallás..Viszont a saját kérdésem alatt már megvitattuk,mindenre érthető választ attam...Az meg már a te bajod,hogy ekkora bigott vagy.
2016. aug. 29. 20:39
 53/58 anonim ***** válasza:
0%

52. válaszoló!

Ez a módszer már ismerős egy nemzettől.Ők is saját bőneiket szokták ellenségeikre kenni.

Világos érvelésem te nem akarod megérteni.Aki bigott,az te vagy.Bigott,hiszékeny, vallásos fanatikus, istentelen.

2016. aug. 30. 02:58
 54/58 anonim ***** válasza:
51%

Megértem a ,,világos'' érvelésed,de ezek az érvelések tévesek. Nekünk nincsenek prófétáink,isteneink,nem a Lenin mauzóleum a templomunk...Hülyeségeket beszélsz!Leírtam 1 oldalon keresztül,emlékszel? Racionálisan megcáfoltam az összes felvetésed,és nem tudtál rá mit írni,csak azt hogy én szeretném felnyitni a szemedet meg megtériteni stb stb. Nem ignoráltam azt,amit írtál,ha emlékszel,elég hosszan válaszoltam. Az,aki nem vette figyelembe a válaszaimat,az te voltál.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..

Itt a link,ha nem emlékeznél...Teljesen ignorálod azt,amit írtam,nem arra válaszolsz,amit kérdezek..Az meg amit írsz,az egyszerűen nevetséges,még egy vallásos ember is kinevetne!

2016. aug. 30. 12:48
 55/58 anonim ***** válasza:
0%

54. váloszoló!

Sehol sem írtam,hogy a Lenin mauzóleum temploma lenne az istenteleneknek,hanem az a szent erekjéitek egyike.A templomaitok az istentelen pártok pártházai,és médiája.

Ezt a torzítást teszi a vak fanatizmus.

Látszik mennyire bigott fanatikus vagy,hisz az egyszerű dolgokat képtelen vagy még csak meggondolni is.

Nem baj!Egy fanatikussal több,vagy kevesebb,nem számít.

2016. aug. 31. 05:17
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Az ateizmus még mindig nem vallás, egy ilyen egyszerű dolgot, hogy nem lehet felfogni? Na de mindegy, egy fanatikussal több vagy kevesebb, nem számít.
2016. aug. 31. 07:40
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Bátori Zoltán te egy fanatikus bigott beteg ember vagy! Kezeltesd magadat,komolyan mondom!
2016. aug. 31. 14:16
 58/58 A kérdező kommentje:

29-es

Amiről te írsz az nem hit, az hiszékenység, a Zsidók 11:1 teljesen másat ír a hitről.

2017. ápr. 24. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!