Miért van itt annyi ateista a vallásos oldalon? Mi az, ami ide "hajtja" őket?
Ezt írta az egyik válaszoló:
"Jellemző. Nyolcból öt válaszoló nem vallásos, itt, a vallási kategóriában. :D"
De akkor felmerül a kérdés:
50.válaszoló!
Én nem értem,te miért hülyézed Einsteint!Bár,szíved joga!
Végülis nem az fontos,hogy mások mit mondanak,hanem,hogy ki mondta.
Az ateizmus minden jellemzőjével vallásnak mutatkozik,mert az.
52. válaszoló!
Ez a módszer már ismerős egy nemzettől.Ők is saját bőneiket szokták ellenségeikre kenni.
Világos érvelésem te nem akarod megérteni.Aki bigott,az te vagy.Bigott,hiszékeny, vallásos fanatikus, istentelen.
Megértem a ,,világos'' érvelésed,de ezek az érvelések tévesek. Nekünk nincsenek prófétáink,isteneink,nem a Lenin mauzóleum a templomunk...Hülyeségeket beszélsz!Leírtam 1 oldalon keresztül,emlékszel? Racionálisan megcáfoltam az összes felvetésed,és nem tudtál rá mit írni,csak azt hogy én szeretném felnyitni a szemedet meg megtériteni stb stb. Nem ignoráltam azt,amit írtál,ha emlékszel,elég hosszan válaszoltam. Az,aki nem vette figyelembe a válaszaimat,az te voltál.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..
Itt a link,ha nem emlékeznél...Teljesen ignorálod azt,amit írtam,nem arra válaszolsz,amit kérdezek..Az meg amit írsz,az egyszerűen nevetséges,még egy vallásos ember is kinevetne!
54. váloszoló!
Sehol sem írtam,hogy a Lenin mauzóleum temploma lenne az istenteleneknek,hanem az a szent erekjéitek egyike.A templomaitok az istentelen pártok pártházai,és médiája.
Ezt a torzítást teszi a vak fanatizmus.
Látszik mennyire bigott fanatikus vagy,hisz az egyszerű dolgokat képtelen vagy még csak meggondolni is.
Nem baj!Egy fanatikussal több,vagy kevesebb,nem számít.
29-es
Amiről te írsz az nem hit, az hiszékenység, a Zsidók 11:1 teljesen másat ír a hitről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!