Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van itt annyi ateista a...

KZitus kérdése:

Miért van itt annyi ateista a vallásos oldalon? Mi az, ami ide "hajtja" őket?

Figyelt kérdés

Ezt írta az egyik válaszoló:

"Jellemző. Nyolcból öt válaszoló nem vallásos, itt, a vallási kategóriában. :D"

De akkor felmerül a kérdés:

2016. aug. 22. 15:04
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
52%
Itt élik ki magukat. Van köztük értelmes is, de a többség csak gyűlölködni jön, érvekkel nagyon ritkán találkozik az ember.
2016. aug. 22. 15:10
 2/58 hollófernyiges ***** válasza:
71%
A többieket nem tudom, de én a Kultúra és Közösség oldal legfrissebb topicjait szoktam nézni, az alkategóriákat nem is nézem.
2016. aug. 22. 15:26
 3/58 anonim ***** válasza:
56%
Téríteni akarnak, ahogy pl. sok vallásos is a nem vallási kategóriákban.
2016. aug. 22. 16:03
 4/58 anonim ***** válasza:
73%

A #2-höz csatlakozva: a vallás és az ateizmus ugyanannak a két ellenkező oldala. Elég természetes hát, hogy mindkét nézet képviselői jelen vannak.

Az igazi kérdés azonban az, hogy ezt miért nem lehet kulturáltan tenni (nem kell válaszolni, tudom a választ).

2016. aug. 22. 16:04
 5/58 anonim ***** válasza:
26%
Frusztrált gyökerek. Vannak valóban röhejes kérdések, de amikor egy teljesen korrektnél is megjelennek, akkor aztán kegyetlenül ki tudnak akasztani. Nincs saját életük, ezért idejönnek utálkozni és beszólogatni.
2016. aug. 22. 16:19
 6/58 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy eddig,egy ateista sem vállalja az őszinte válaszát :-(
2016. aug. 22. 16:49
 7/58 anonim ***** válasza:
48%
Én is a Kultúra és közösséget szoktam böngészni,és csak akkor szólok bele a vallás rovatba amikor nyilvánvalóan hazudoznak az emberek.
2016. aug. 22. 16:52
 8/58 A kérdező kommentje:

Na de kedves 7-es

A hazugság az relatív fogakom!

Az egyik ember erről van meggyőződve, a másik másról. Honnan tudod melyik az igaz? Lehet egyik sem, lehet mindkettő, és lehet csak az egyik...szóval?

2016. aug. 22. 16:56
 9/58 A kérdező kommentje:
bocsi: nem fogakom..hahahah ..fogalom :-)
2016. aug. 22. 16:57
 10/58 anonim ***** válasza:
25%

Szeríntem azért mert részben irigyek (tisztelet a kivételnek),irigyek mert látják,hogy vannak emberek akiket semmi nem tántoríthatja el hitüktől.

Én viszont már beszgettem civilizált ateistával is aki előtt le a kalappal,viszont beszélgettem olyannal is akit nem neveznék meg embernek hanem inkább emberszabásunak. Dehát mi keresztények,vallásosak sem vagyunk egyformák.

Tehát szeríntem vannak akik unalomból és vannak akik irigységből jőnek ide,legalábbis én ezt tapashtaltam.

Engem addig nem zavarnak amíg normálisan viselkednek de akkor már igen amikor szét barmolnak egy egy normális kérdést.

2016. aug. 22. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!