Miért van itt annyi ateista a vallásos oldalon? Mi az, ami ide "hajtja" őket?
Ezt írta az egyik válaszoló:
"Jellemző. Nyolcból öt válaszoló nem vallásos, itt, a vallási kategóriában. :D"
De akkor felmerül a kérdés:
A #2-höz csatlakozva: a vallás és az ateizmus ugyanannak a két ellenkező oldala. Elég természetes hát, hogy mindkét nézet képviselői jelen vannak.
Az igazi kérdés azonban az, hogy ezt miért nem lehet kulturáltan tenni (nem kell válaszolni, tudom a választ).
Na de kedves 7-es
A hazugság az relatív fogakom!
Az egyik ember erről van meggyőződve, a másik másról. Honnan tudod melyik az igaz? Lehet egyik sem, lehet mindkettő, és lehet csak az egyik...szóval?
Szeríntem azért mert részben irigyek (tisztelet a kivételnek),irigyek mert látják,hogy vannak emberek akiket semmi nem tántoríthatja el hitüktől.
Én viszont már beszgettem civilizált ateistával is aki előtt le a kalappal,viszont beszélgettem olyannal is akit nem neveznék meg embernek hanem inkább emberszabásunak. Dehát mi keresztények,vallásosak sem vagyunk egyformák.
Tehát szeríntem vannak akik unalomból és vannak akik irigységből jőnek ide,legalábbis én ezt tapashtaltam.
Engem addig nem zavarnak amíg normálisan viselkednek de akkor már igen amikor szét barmolnak egy egy normális kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!