Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tévednek az Adventisták?

Miért tévednek az Adventisták?

Figyelt kérdés

Bocsánat,hogy így rákérdezek.

Nem provokálni akarok.

Én találkoztam egy lelkésszel és amit sikerült megértem azok alapján logikusan érvelt, hogy pl miben téved a Vatikán.

Na de mitől téves az Adventista értelmezés mások szerint?

Miért lenne szekta?

2016. máj. 9. 12:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Kedves elöttem válaszoló, Jézus ugy tanitott engem meg mindenkit hogy Atyának szolitsuk Isent. Te miért másitod meg az igazságot lépten nyomon? Kérlek mutass egy igét Jézus szájábol hol mondta az Atyjának hogy Jehova? "Én vagyok az út az igazság és az élet" Te ki vagy? Jehova tanuja? Senki se mehet az Atyához hanem ha én általam-idézet Jézustol. Jézus mondja az igazat nem a tévtanitóid vagyis Istenkáromlóid. Ez a válasz a kérdezönek is.
2016. júl. 10. 21:44
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

31.A Jehova név több mint 7000-szer van a bibliában,amit a háromságos forditok eltörölték.

Azért törörölték el és másképpen adják vissza mert igy nem akadályozza a hamis háromságot a bibliával szemben.

Tudjuk,hogy nincs a háromság végett Krisztusi folytonasság a háromság hívőknél, mert nem biblikus,igy Jézus tanításának ellent mond ami szektát jelent,Isten Szavátol való elszakadás.

2017. szept. 12. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!