Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezt miért csinálják jehova tanúi?

Ezt miért csinálják jehova tanúi?

Figyelt kérdés

Ha megemlíti valaki, hogy a jehova szó a 15. század elején keletkezett (ami tény), akkor ők egyből bemásolnak egy csomó idézetet, amiben szerepel a jehova szó, ugyanakkor az összes, kivétel nélkül a 15. század eleje után keletkezett. Majd mikor erre felhívja valaki a figyelmüket, akkor már nem válaszolnak. Ezt MIÉRT csinálják? Ennyire nincsenek tisztában azzal, hogy pl. 1699 később van, mint, mint a 15. század eleje, vagy azzal, hogy Ady Endre is jóval a keletkezés dátuma utána született? Még egyszer sem magyarázták ezt meg, pedig volt kérdés kiírva, hogy mutassanak olyan művet, amiben szerepel a jehova szó ÉS a 15. század ELŐTT íródott, de akkor is csak azokat másolták, amik UTÁNA jöttek létre.

Legutóbb olyan szöveget másoltak be, amiben TALÁN a Jahve név áll, de ők akkor és ott folyamatosan jehováztak, mintha nem is egy szöveget olvasnánk.

Ezt miért csinálják?

2016. febr. 11. 06:22
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Talán megbermáltatok ,akkor mondjad azt a nevet.Mindent meg magyaraztok de ,hogy mi a neve ha nem Jehova arra meg választ nem kaptam a hat oldalon.Ő nem kèrt senkitől nevet Ő szerezte maganak.Viszamesz a kezdetekig ,hogy alaptalanul bebizonyisd, hogy nincs neve de mindenkinek es mindenek neve van.Pont a vilagegyetem szuverinját hagyod névnelkül.Hat meg szent Antalnak is neve van,pedig őt is Isten teremtette,de ő 1500 körül élt,es imadatot mutatsz be neki es azt nemtudod,hogy bàlványozás,de,hogy Istenek nincs neve azt mondod.

Pedig Jezus azt modja atyanak se hivjatok senkit mert egy a ti atyatok az égben.

Mikor Janos leborult az angyal elé az angyal azt mondta ne tedd mert szolgatársak vagyunk,a jelenesek könyveben akkor Antal elè,hogy lehet leborulni es könyörögni hozzà,aki egyszer szobor masodszor ember volt.

Elnezest kerek minden erintettől de az ilyenek kiboritanak.

AI

2016. febr. 25. 13:11
 52/56 anonim ***** válasza:
Nagy a csend ezen az oldalon,lehet Crark Kent elment szabadságra.
2016. márc. 4. 14:02
 53/56 anonim ***** válasza:

Kedves clark Kent a kèrdèsben többször válaszoltam a kèrdèseidre es elvártam,hogy te is vállaszolj.

Ebben a dátum kavalkádban csak te tudsz igazábol kalkulálni.

2016. márc. 9. 19:06
 54/56 anonim ***** válasza:

11-nek.Kedves clark Kent:En teljes meggyőződessel vallom es hiszem az igaz Isten neve Jehova.Ugyan is a règi lerombolt,időksoran tönkrement tmplomok,ásatáso stb.tovább nem ragozom bár sok bizonyitèk van világi es vallásos könyvekben,sőt az Isten szavaban is,es amiből legelőre tanultam a SZ.I.T.-volt.

Mindenikből lehetett tanulni mert a lábjegyzeten kivül,a szövegösszefüggèsek ugyanazok.CSak az kap hibát benne aki keresi a bèkètelensèget(kötődèst).

Ezen szerèny szvak fènyèbe nemtünt fel neked ha mèg is?

Ha nemis hiszem, sok bibliai alátámasztás ellenère,hogy Jehova Istenen kivül nincs más isten csak hamis .Mit szolsz akkor amikor Jezus beszede szerint azt mondja "gyertek Atyám áldojai"a tuloldalnak azt mondja"távolzatok soha nem ismertelek".Ez nem pènz dolga nem a jolet dolga,bármit irok es mondok csak az èletem nivoja magas legyen.Ez örök èlet dolga.

Azèt nemlennèk biztos a dolgomba mert biztoson tudod hol hibázol,megemlitek egy kèt dolgot:Máriának van egy magasztos helye Isten elrendezèsèben,apostoliszinten de nem Istennek szent anyja,mert őt is Isten teremtette,ő is bünben született,neki is szüksège volt Jèzus váltságáldozatára ő nemörvend annak,hogy Isten fölè emelik mert ő nem tennè ezt sőt ovakodna,meg a világegyetem második szemèlye Jèzus se tette/teszi ezt.Mária nem örül,hogy az Isteni elrendezest az emberek megvaltosztatják csak azert mert valaki kitalálta,es már nem meri visszavonni.

Itt van a keresztvetes:az apostolok nem alkalmazták de Jèzus szavai szerint az apostolok halála után a gyomot az ellensèg belevette èjszaka a tiszta buzába.Mert az apostoloo halala utan bekövetkezett az emberisèg tudatlansága(èjszaka),ezután vetette Satán a gyomnak minden fajtáját a tiszta buzába:igy tisztitótüz,pokoli kinzasok,háromság,lèlekvándorlás,hosszu a lista enyi most eleg.De ezek azert voltak bedobva ,hogy az embereket szolgasági felelembe tartsák.

Olvasd el a MAGYAR NÈP TÖRTÈNETE C.könyvet HECKENAST GUSTTÁV+mèg három iró.az 1 oldaltol a 80 oldali.Ott leirja hogy kereszteltèk meg a nepet es aki nemvette alá magát mitörten vele.

Tisztelettel.

2016. márc. 10. 22:55
 55/56 anonim ***** válasza:
Hol kapnám meg ezt a könyvet a MAGYAR NÈP TÖRTENETE 1951-kiadást HECKENAST GUSZTAVTÓL a könyvtárban?
2016. márc. 15. 14:34
 56/56 anonim ***** válasza:
Kedves felhasználok mièrt nem válaszoltok?
2016. márc. 19. 08:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!