Mit csináljak, ha már nem akarok Jehova Tanúi közé tartozni? Mit fognak szólni a szüleim?
Mondd meg nekik, hogy nem érdekel a dolog, hiába is nyaggatnak vele, azzal csak még inkább eltávolítanak a dologtól. Bár én lennék a legjobban meglepve, ha meg lehetne győzni egy tanút ész érvekkel. Lassan 18 leszel, akkor majd megszabadulsz.
Biztos nem könnyű neked, de azért az, hogy azért kaptál egyest és nem volt időd tanulni, mert elrángattak tanús partikra, az országos kamu. :D
Csatlakozom előttem szóló Pipőkéhez.
egyébként pedig, amit itt leírtál, a szüleiddel kellene megbeszélni, és nem lejáratni őket,és a többi 7 millió embert.
Az Én lányom 13 évesen döntött így és közölte Én tudomásul vettem. Bár ennek ellenére azért néha eljött.
s soha nem azért kapta az egyest ha kapott, mert eljött a gyülekezetbe.
Más részt miért nem kérsz a vénektől segítséget ebben, megfognak érteni. A lányommal is beszéltek annak idején.
egy úri ember nem jött volna ide ilyen kérdéssel, mert tudnád, mit kell tenned. :(
Itt tudnak neked segíteni azt hiszem ezzel foglalkoznak:
jehovatanui.blog.hu
Mondd, hogy leszbikus lettél. :)
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni.
Kedves fiatalember!
Ha a kérdés valódi, akkor annyi lenne szerintem a helyes, hogy szerencsétlen megrémült szüleiddel beszélj és ne egy weboldalon gyalázd őket, még ha anonim, akkor sem. A szülők felé való tiszteletlenségről még Jézus is beszélt.
Ők a legjobbat akarják neked, az örök életet. Gondolom még olyan piszok dolgot is csináltak, hogy felneveltek. Persze, tudom, a mai világban menő dolog lázadni, ahogy sátán is tette, de én nem ajánlom.
Ha menni akarsz, akkor menj. De tisztességes módon, ahogy a szüleid megérdemlik.
Azért nem kellene mindig a kérdezőt izélgetni, inkább segítsetek neki ötletekkel- bár az őszinteség a legjobb- szerintem név nélkül írt, úgyhogy nem a szüleivel volt tiszteletlen, csak a Jehova Tanúival.
Kérdező, készülj fel, hogy az egész Bibliát kiforgatják és a fejedre olvassák. Lelki hadviselés van kilátásban.
Hopp a lényeg lemaradt...
Nos, akkor újra:
Mit fog szólni Jehova? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!