Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Matematikailag bebizonyították...

Matematikailag bebizonyították, hogy létezik Isten?

2015. aug. 23. 15:55
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Úgy látom mindazt hiába írtam le, amit eddig leírtam. Legalább megjátszhatnátok, hogy elhiszitek amit írtam. Lécci. Mert fáj belegondolni, hogy több óragépelés után még ti néztek hülyének. Ezek szerint az egészet fölöslegesen írtam le. Ezt a több oldalnyi szöveget.. Ja, és amúgy te is fölöslegesen írtad le a saját szöveged 77%-os. Az egész tök fölösleges volt.
2015. szept. 5. 17:11
 42/44 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak? Elvettetek órákat az életemből, főleg te 77-es. órákig gépeltem és azon agyaltam hogy miket írjak, közben 5x át kellett olvasnom az egészet, hogy ne legyen benne sok helyesírási hiba. Legközelebb ne győzködjük egymást, basszus, ennyi duma meg irkálás után már szinte akármit meg tudtunk volna beszélni. Akármilyen tudományos dolgot. Erre nem jutottunk sehova.
2015. szept. 5. 17:14
 43/44 A kérdező kommentje:
Mind a ketten hibásak vagyunk. De főleg te. Mert.. mert.
2015. szept. 5. 17:15
 44/44 anonim ***** válasza:

Nem nézlek hülyének.

Ezért írtam ennyit, és nyugodt lehetsz - én is órákat dolgoztam vele.

Sajnos úgy van, ahogy te is írod, meg én is: nem igazán érted ezeket. Ezért gondolom úgy, hogy nincs nagyon értelme annak, hogy írjak.

Én értem, amit te írsz, csak ennek egy része nem igaz, más része pedig nem fontos ebben a beszélgetésben.

2015. szept. 5. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!