Keresztények! Ki az aki ismerte Michael Jacksont?! Szerintetek a pokolban van?
Oké, baromi jó ember volt. Nem csak én szerintem, de jobbá tette a Földet! Én is jobb ember lettem mióta ismerem úgymond és sok más. Igen, de Jehova tanúi volt és nem keresztény. Ezért úgy hallottam simán kerülhet a Pokolba. :( Még ha ebbe is lett bele nevelve és nem tehetett róla...
Én most fogok megtérni, pásztorhoz megyek Gyülekezetbe. :)
DE megőrjít a tudat, hogy egy ilyen ember a Pokolba legyen....
Kedves Kérdező!
Melyik we've had enough klipre gondolsz? Van egy pár. Úgy tudom, ezeket már a halála után készítették (hivatalosan és a rajongók által). Én inkább a Man in the mirror videóklipjét javasolnám, de az a baj, hogy ez sem bizonyít semmit sajnos:( Mindenesetre MJ tényleg érzékeny volt a gyerekek nyomorúságára, ez szerintem tény
#35: azt is láttam már
Nem csak a gyerekek nyomora! A felnőtteké is egyaránt. Megakrta állítani a rasszizmust, azt akarta, szeretet legyen.
Sose sikerült neki, de igaz az(számomra), hogy „jobbá teszi az embert”
Jó, van akit nem mert elvakítja a média, de engem és sok millió embert igenis jobbá tett.
Nagyon szeretem Michaelt.
És igen egy nagyon-nagyon jó ember volt önzetlen,jószívű aki rengeteg emberen,gyereken segített már életében. Számára az volt a legfontosabb hogy béke legyen a Földön és ezért nagyon sokat is tett. Az egész életét úgy élte hogy másoknak jó legyen és ezt mindvégig önzetlenül. Nagyon ritka az olyan ember mint amilyen ő volt,éppen ezért is inkább meg kellett volna becsülni nem pedig bántani. Nem gondolom hogy egy olyan ember mint ő a pokolban lenne a vallása miatt. Itt nem azt kell nézni hogy milyen vallás szerint kellett élnie l,hanem hogy ő maga milyen ember volt.
Minden tiszteletem az övé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!