Sosem érezted, hogy többet kellett volna csajoznod?
Azoktól vallásos férfiaktól kérdezném akiknek csak 1 vagy nagyon kevés nővel volt dolguk az életben.
Sosem érezted, hogy sok szórakozásból maradtál ki azért mert nem csajoztál,ismerkedtél?
Hogy nem volt a feleséged előtt pár barátnőd?
Nem mondom, h nem értelek meg. Én a hitben élés alapjait hoztam be ebbe a kérdésbe is.
Pál ugye egyedül élt és Ő mondta:
1 Kor
7,8 Mondom pedig a nem házasoknak és az özvegyasszonyoknak, hogy jó nékik, ha úgy maradhatnak, mint én is.
7,9 De ha magukat meg nem tartóztathatják, [1 Tim. 5,14.] házasságban éljenek: mert jobb házasságban élni, mint égni.
Mivel én az Igét abszolút tekintélynek tartom az életemben, így a fentieket ennek tükrében írtam.
"Abban nem hiszek, hogy ad és segít. "
Ne tedd kérlek ezt kérlek. "A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés" (Zsidó 11.1)
Tehát már meg is győződhetnél, hogy lesz feleséged és reményben élve már előre örülhetnél. De nem ez a gondolat vezesse az életed, hanem Jézus. És mindegy mellékesen jön minden, amire szükséged van
De mondom még egyszer, megértelek, viszont én hitből nem tudok mást mondani.
Nekem vallásosként volt.
De most már nem vagyok az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!