Miért kellett Amerika felfedezésére várni ahhoz, hogy "Jehova isten" létre hozza "Szervezetét" a földön?
Fordítva ülsz a lovon.
MIUTÁN beköltöztek Amerikába, az ottani embereknek szükségük lett egy saját istenre.
Értem :)
Tehát a "régi megszokott Isten" már nem volt hasznukra.
Az üdvösséghez egyetlen dolog szükséges, mégpedig Jézus Krisztusba vetett hit. Nem egy és nem kettő ige szól erről.
Hiszem, hogy Krisztus feltámadt a harmadik napon, miután kifizette bűneimért az áldozatot. Ennyi és nem több.
Hogy egyes embereknek ez nem tiszta, az a sátán munkáját mutatja, aki létrehozott egy rakás szervezetet, hogy ettől az áldozattól az embereket távol tartsa. Mert ha azt hiszik, hogy tettek, meg utánzások szükségesek az üdvösséghez, akkor hamar megcsömörlenek, vagy képmutatókká válnak, mer az ember egyedül semmire sem képes. Sőt, az ember eredendően nem is jó. De Krisztus a vérével megnyitotta az utat Istenhez. EZ az Evangélium üzenet és nem az, amit szerencsétlen tanúk hirdetnek, mint pl.: armageddon, vagy csatlakozz a szervezethez és megmentésben részesülsz. Na ez aztán nincs a Bibliában!!!
Viszont az, hogy kemény munkával elviszik Isten és Jézus hírét a világba, az szerintem jó dolog, még ha hazudnak is róla, amiről ők nem tehetnek, mert vakok és vak vezet világtalant. De ha az emberek már hallanak arról, hogy VAN ISTEN ÉS ÉL, akkor az egy lépcsőfok őhozzá.
Jézus azt mondta 2ezer évvel ezelőtt, hogy látta sátánt levetni az égből. A másik pedig, a Biblia azt írja, hogy a mennyben nincs helye gonosznak és nem azt, hogy 1914-ig eltűri a gonoszt, utána lehajítja. Sőt, a sátán a világ jelenlegi fejedelme, aki tehet a betegségekről, háborúkról. Ha szerinted ezek nem voltak 1914-ig, akkor buta vagy.
Legalább ismernéd a Bibliát.
Igen én elég sokat gondolkodtam ezen, és tényleg van benne igazság,hogy a vallásszabadságnak "is" van szerepe ebben az egészben. De ne feledjük el,hogy Istenről beszélünk :) ezzel csak azt szeretném mondani,hogy ha már egy szervezetre összpontosít akkor azt létre hozza a legádázabb kommunista korban is,vagy az Iszlám országokban is bárhol. Tehát érted,hogy mire célzok?
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem,hány királyság terem van például Irakban,vagy Afganistánban,vagy Iránban? :) szerintem nem sok ha egyáltalán van.
Szóval még mindig "Jehova isten"földi szervezetéről beszélünk...nemde? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!