Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúja vagy? Mi az...

Jehova Tanúja vagy? Mi az életed értelme és jövője?

Figyelt kérdés
Ennyi.... :)

2014. nov. 12. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%

Értelme: Szolgálni

Jövője: Kiválasztottként a paradicsomban élni, míg a többiek a pokolban égnek.

2014. nov. 12. 21:00
 2/14 A kérdező kommentje:

Te hiszel a pokolba??? :/

Ezt fel kell jegyeznem magamnak mert ritkaság

2014. nov. 12. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy ritkaság kérdező! Ez a fickó csak játssza az agyát, nem látod, hogy csak trollkodik???? Márpedig az ilyenekből nem kevesen vannak.
2014. nov. 12. 22:00
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
A kérdésedre a választ a Biblia Istene adja a Szavában. Szolgálni kell az igaz Istent, Jehovát egy örökkévalóságon keresztül, ezzel tartalmas és boldog életet élhet bárki - már most is. :-)
2014. nov. 12. 22:04
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Igen az vagyok

hogy rendeltetésemnek megfelelően emberként éljek boldogságban békében és harmóniában mindenkivel akár ember akár az állatvilághoz vagy növény világhoz tartozik

egyszóval, betöltsem Isten eredeti szándékát,

Egy Tanú olyat nem ir hogy pokolban égjenek némelyek lásd a mai napi szöveg,

ennél fogva az illető nem lehet Tanú vagy még az de csak az utolsó napig hazudozhat Istennek, hogy szereti

Őt és a felebarátját, akikért imádkozik

2014. nov. 13. 07:18
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Igen én az vagyok. :)

Az életem értelme: Tudom miért vagyok itt, tudom mit hoz a jövö. Nem a magam bölcsességére támaszkodok, hanem hiszek a Teremtö Isten, Jehova igéretében, bölcsességében.

Nem félek a jövötöl, nem hisztizek a világhelyzet miatt, mert hiszek Jehova Isten igéretében, hogy nem sokára rendet fog csinálni a Földön. Zsoltárok 37:10,11 Jelenések ll:18

Nem egy nyomorult, beteges reménytelen életre teremtette az emberiséget, melyet az Ádám bünbeesésétöl élünk, egészen az Armageddoni csatáig.

Nem félek a haláltól, /bár élni kívánok és nem meghalni/ , de nem gyötör az esetleges félelem, hogy mi lesz a halál után, mert hiszek a Biblia szavaiban, hogy a halál után nincs semmi.

Ugyanakkor hiszek a feltámadásban, úgy ahogy azt Jézus Krisztus megjövendölte a János 5:28,29-ben.

Tehát ez azt jelenti, hogy hiszek abban, hogy szeretteimet ujra fogom látni itt a paradicsomi Földön.

Az életemnek tényleg van értelme, élvezem családom, testvéreim társaságát. És föleg van egy igazságos szeretö Istenem Jehova, akihez az élet bármelyik pillanatában kérésemmel, köszönetemmel fordulhatok, és aki már olyan de olyan sokszor megsegített, amikor bajban voltam.

Hiszem hogy van egy igazságos, jóindulatú Királyom, ez Jézus Krisztus, aki a földönlétekor bemutatta, hogy ugyanolyan a természete, egyénisége mint az Atyjának Jehova Istennek, és szereti az embereket.

Szeretem az életet, csodálatos, és hálát adok a Teremtömnek, ezért a sok csodás szépségért és jóért, amit teremtett.

2014. nov. 13. 08:14
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

És még mutatok nektek egy kimagasló utat.

13 Ha emberek és angyalok nyelvein szólok, de szeretet nincs bennem, kongó ércdarabbá vagy csattogó cintányérrá lettem. 2 És ha megvan nálam a prófétálás ajándéka, és járatos vagyok az összes szent titokban és minden ismeretben, és ha minden hitem megvan ahhoz, hogy hegyeket helyezzek át, de szeretet nincs bennem, semmi vagyok. 3 És ha mindenemet odaadom mások táplálására, és ha testemet átadom, hogy dicsekedhessek, de szeretet nincs bennem, semmi, de semmi hasznom nincs nekem.

4 A szeretet hosszútűrő és kedves. A szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, 5 nem viselkedik illetlenül, nem keresi a maga érdekeit, nem válik ingerültté. Nem tartja számon a sérelmet. 6 Nem örvendezik az igazságtalanságnak, hanem együtt örvendezik az igazsággal. 7 Mindent elvisel, mindent elhisz, mindent remél, mindent kitartással tűr.

8 A szeretet soha nem vall kudarcot nos ebben kell fejlődnöm még, hogy ne csak cselekedetekkel bizonyítsak, vagy ahogy Radnóti írja, ne csak szavakkal szeressek, hanem szívből.

2014. nov. 13. 10:10
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Igen, Jehova Tanúja vagyok. Időm és energiám legjavát a szolgálatban használom fel, hogy a legtöbb emberrel megosszam Isten üzenetét. A jövőbeli reménységem pedig az, hogy a megígért paradicsomi földön éljek.
2014. nov. 13. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
ezek szerint nem dolgozol?
2014. nov. 13. 11:45
 10/14 anonim ***** válasza:
42%

Kedves utolsó

Mi is dolgozunk, munkába járunk, gyermekeink iskolába.

Söt még megnyugtatlak, nem terheljük le az adófizetöket, mivel a Te keresetedböl sem és senki más keresetéböl nem fogadunk el állami támogatást, nincsennek fizetett papjaink.

Vénjeink a gyülekezeteinkben ugyanúgy járnak munkába, mint bárki más. A szabad idönkben segítünk az embereknek.

Bár itt-ott megakad néhány kis csúfolkodós, de sokszor éppen az ilyenekböl válnak a legjobb testvéreink.

2014. nov. 13. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!