Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúja vagy? Mi az...

Jehova Tanúja vagy? Mi az életed értelme és jövője?

Figyelt kérdés
Ennyi.... :)

2014. nov. 12. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
félreértettél. azt írja, hogy ideje és energiája javát a szolgálatban tölti. sokan idejük és energiájuk nagy részét a munkára fordítják, ezért kérdeztem. vagy mindenki dolgozik a tanúknál, ahogy írod? nem hinném.
2014. nov. 13. 17:57
 12/14 KZitus ***** válasza:

Szervusz, szép estét kívánok neked:-)

Az vagyok. Az életem értelme, hogy minden körülmények küzött hűséges maradjak a Jehovának tett ígéretemhez. Ez az életem értelme, ameddig élek, ha Isten megengedi, örökké. Már nem tudom másként élni az életem, és nem is szeretném, mert az életemnél is jobban szeretem azt, akinek MINDENEMET köszönhetem. :-)

2014. nov. 13. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Az, hogyha majd lesz gyerekem, eltilthassam attól hogy Sperlock a Harcos varázsló figurával játszon.
2014. nov. 15. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Az életem értelme, hogy szolgáljam Jehovát és a parancsolatai, törvényei szerint élve megvidámítsam a szívét.

A jövője pedig, ha Jehova is úgy akarja, örökké szolgálni őt egy paradicsomi környezetben.

2014. dec. 7. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!