Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kellett Amerika felfedez...

Miért kellett Amerika felfedezésére várni ahhoz, hogy "Jehova isten" létre hozza "Szervezetét" a földön?

Figyelt kérdés
Ázsia vagy Európa miért nem felelt meg erre a célra?

2014. nov. 17. 08:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdezö, most már igazán azt mondom neked, hogy olvasd már el Az Örtorony, vagy az Ébredjetek folyóiratainkat.

Nagyon könnyen megtalálod, ha rákattintasz a hivatalos honlapunkra, mert látom hogy még csak halvány gözöd sincs róla mit írsz, csak szajkózod a csúfolkodók butuska beszédjét, komolyan.

Ha ateista vagy, akkor ajánlom neked olvasni az Ébredjeteket, és majd csak azután írjál, ha tényleg láttad és olvastad a saját szemeddel, mert így igazán csak lajáratod magadat.

2014. nov. 17. 20:47
 22/26 anonim ***** válasza:
na, mondjuk ez sem volt valami szép, sértegetésektől nem lesz logikusabb az állításunk, sem meggyőzőbb. a békeszerzés azonban bibliai erény, Jézusról azt írja a biblia, hogy békeszerző volt, emiatt Jézus követőinek is békeszerzőnek kell lenniük, amit sem a gúnyolódás, sem a sértegetés nem segít elő. :-) béke
2014. nov. 17. 23:06
 23/26 szp72 ***** válasza:

Menjetek tehát, és tegyetek tanítvánnyá minden népet. Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek! És íme, én veletek vagyok minden nap a világ végéig! (Mt 28,19-20)

Azt mondjuk én sem értem, hogy ha Krisztus mindennap a tanítványaival van, akkor miért pont egy XX. századi alapítású felekezet lenne az egyetlen hiteles, amelyik ráadásul módfelett gyakran változtatja a tanítását, s nem is a Szentlélek nevében keresztel.

2014. nov. 18. 09:22
 24/26 anonim ***** válasza:
:-) üdv, nos azért, mert Jézus napjait nem a munka, szórakozás, alvás tette ki, hanem mindíg úton volt, és megkereste azokat, akik szelídek, és alázatosak, hogy az írásokból tanitsa őket. a tanítványai is erről voltak ismertek, rómába pl Pál vitte el a krisztusi tanítást. a biblia pedig megjövendöli ugyanennek a munkának a világméretű kiterjesztését a vég előtt. ezért 2 lehetőség van, mivel csak a tanúk teszik ezt világméretekben napjainkban 1 vagy nincs itt még a vég, és a tanúk felhagynak ezzel a munkával, és más teljesíti be, vagy itt van, és a tanúkra vonatkozik ez a prófécia. béke
2014. nov. 18. 10:54
 25/26 megfelelő ***** válasza:
Azért kellet Amerikára várni, mert minden hülyeség onnan jön.
2014. nov. 18. 20:23
 26/26 KZitus ***** válasza:

Szervusz

"Kedves Zitus,látom,hogy "Őrtorony" üzemmódba kapcsoltál. Ez nagyon tetszik." - nem tudom mi az ami tetszik az írásomban, akárhányszor olvasom el, én csak Bibliásat találok benne. De hát vallási rovatról van szó, vagy mégsem?

"ja és elfelejtettem megkérdezni,hogy ÚR városra hol található?" - 1Mózes 11:31-ben elolvashatod hol található, a térképemet sajnos nem tudom elküldeni neked.

2014. nov. 19. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!