Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi mi az...

Kedves Jehova Tanúi mi az öszinte véleményetek az alábbi két képről?

Figyelt kérdés

[link]

Az első képet nem kommentálom, a másodikhoz viszont lenne egy két szavam.

[link]

A kép azt a látszatot kelti, hogy hű és bölcs rabszolga a föld felett van. A fejük felett egy csillag ragyog ami ha nem tévedek Jehovát jelképezi, a kérdésem az lenne, hogy hova lett Jézus a képről?

Azt tegyük fel elfogadom, hogy ők a kiválasztottak, azt is elfogadom, hogy Jehova jelen van, hisz ő a mindenható, tehát nem hiányozhat a képről, de mi a helyzet Jézussal, vele mi lett?

Kérlek, hogy őszintén válaszoljatok!

Köszönöm!

2015. jún. 25. 11:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Bizony bizony "a kérdezőnek privát ment" :)

Nem másolom be a PW-t mert ha az írója úgy döntött, hogy csak nekem szánja akkor ezt tiszteletben tartom én is.

Kaptam egy "lelki fröccsöt" :D tanú módra.

Mijen ember vagyok én?

Miért kérded ha te már ezt úgyis eldöntötted, számít az neked ha bármit írok is válasznak? :)

Kétlem!

Utána néztem e, hogy honnan származnak a képek?

Elfogadnád-e hitelesnek azt amit válaszolnák erre a kérdésedre?

Szintén azt kell írnom, hogy;-Kétlem!

De ha már itt tartunk megkérdezném, hogy az alábbi képeket elfogadnád hitelesnek?

[link]

vagy ez;

[link]

Akkor jó, mert egyiksem származik a honlapotokrol.

De mi a helyzet ezekkel a képekkel?

[link]

Jézus felborítja az asztalokat a templomban.

[link]

Pénz a perselybe.

[link]

Egy gyerek tesz pénzt a perselybe!

[link]

Pénz, pénz, pénz!!

[link]

Itt egy angyalka, vagy "szent" de mindenesetre sokatmondó kép.

[link]

Bálványozás.

És még nagyon sok sokatmondó kép lenne amit a saját honlapotokon is megtalálhatsz.

De mindez téged nem érdekel, mert te eldöntötted, hogy én "MILYEN EMBER VAGYOK". :)

Jó! Akkor jól figyelj engem én nem mondom meg, hogy milye ember vagy mert nem ismerlek, és ha még ismernélek se nem tenném meg mert nem az én tisztem.

Viszont nagyon jól ismerem azt amit te annyira védsz és ami neked annyira felháborodást okozott, hogy még egy pw-is küldtél nekem. :)

Nézd a képeket és csak annyit kell tenned, hogy "LÁSS"!

2015. jún. 27. 11:09
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező ne fáraszd magad. Jehovai Tanúi egy vallásos piramisjáték áldozatai, amit remek üzletemberek irányitanak. Az alsóbb szinteken sok bárgyú ember bevesszi a maszlagot, a felsőbb szinteken meg már nem is érdekli őket, hogy mit hazudnak, csak menjen az üzlet.

Jehova Tanúinak ördögi a marketingjük és a kommunikációjuk is, pontosan tudják, hogy kell a bárgyú emberek tömegeihez szólni. Az itt válaszolókat sajnálni tudom, mert szellemileg tényleg szegények, és olyas valamiben hisznek, ami csak rabszolgasorban tartja és kiforgtja őket.

2015. jún. 27. 11:35
 13/28 A kérdező kommentje:

#12 :) nálad a pont!

Nem akarják látni, hogy tulajdonképpen ök a "fejős tehenek"

egy hatalmas "TSZ" udvarán, megkapják az ők kis "abrakjukat"

(Őrtorony)és már tejelnek is. :)

Kaptam én már sokkal érdekesebb PW-t tőlük, úgyhogy ez az utobbi csak simogatás volt. :D

Üdv!

2015. jún. 27. 12:13
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, a 11-es válaszodban csak terelsz, nyomod a süket dumát, de nem vagy hajlandó beismerni, hogy a képekkel csak PROVOKÁLTÁL, pedig hát ezt tetted. Hamisított képekkel akartál manipulálni.

Tudod, ezt bárhogy mentegetheted, de aki ismer minket, az pontosan tudja, hogy csak szemfényvesztés ez a próbálkozásod.

És még te jópofizol, amikor sátáni módszert alkalmazol ...!

2015. jún. 27. 12:35
 15/28 Tantételbeli ***** válasza:
15%

Kedves kérdező!

Nem látod, hogy éppen te vagy az, aki rögtön le/meg/elítél másokat?

Ezért írtam neked privátot, én ugyan nem ítéltelek meg, hanem éppenhogy te, amint az előző hsz-od is mutatja. (Gyorsan elintéztél több millió embert)

A kiírt kérdésed ellenére pedig SEMMILYEN "őszinte véleményt" nem vártál meg tőlünk, hanem rögtön ítéletet hoztál (nézd vissza a saját írásod) - erre utaltam privátban is, és nem bántásnak szántam. Te viszont nyilvánvalóan valamilyen céllal tetted ki a képeket, és már eleve meg is hoztad az ítéletet. Vagyis a kérdésed ellenére valójában nem vagy kíváncsi az "őszinte véleményekre". Nos, ez lehet neked "lelki fröccs" (ha tetszik neked ez a kifejezés), legalább nem sértődtél meg, mert azt azért nem szeretném, úgyhogy tényleg vedd "simogatásnak"

Minden jót neked!

2015. jún. 27. 12:39
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
Égessük meg, égessük meg, a vád eretnekség!
2015. jún. 27. 12:49
 17/28 A kérdező kommentje:

23%

"Tudod, ezt bárhogy mentegetheted, de aki ismer minket, az pontosan tudja..." hogy mi zajlik a háttérben.

Szia!

2015. jún. 27. 13:33
 18/28 A kérdező kommentje:

Kedves #15 válaszoló!

"Te viszont nyilvánvalóan valamilyen céllal tetted ki a képeket, és már eleve meg is hoztad az ítéletet. Vagyis a kérdésed ellenére valójában nem vagy kíváncsi az "őszinte véleményekre". Nos, ez lehet neked "lelki fröccs" (ha tetszik neked ez a kifejezés), legalább nem sértődtél meg, mert azt azért nem szeretném, úgyhogy tényleg vedd "simogatásnak"

Tudod mi a különbség el ítélni egy embert mert más mint te, ésmi a különbség el ítélni egy szervezetet mert nem értesz vele egyet?

HATALMAS!

Nekem semmi bajom veled, azt hiszel rólam amit akarsz, jogod van hozzá.

Nekem a bajom ott kezdődik,hogy "W.T.B.S".

Elítéled a kommunizmust?

Ha igen, miért?

A kommunistákat az embereket azért mert kommunisták el tudod ítélni?

Na látod?

Ez ugyan az! :)

Üdv!

2015. jún. 27. 13:42
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem azonosítod a pontos forrását a képeidnek? Nincs ilyen szándékod kérdező? Csak mert maguk a képek is, de az a szellemiség, amit hozzá kötöttél, tőlünk teljességgel idegen! Erre nem hívták fel a figyelmed azok, akikre hallgatsz és hatásukra mindenféle marhaságokkal traktálod a közönséged?!

Mellesleg hiába próbálsz a "szervezet" támadásával kibújni a felelősség alól, akkor is hiteltelen maradsz, mivel a támadásod okát a szervezet tanításai és irányítása ellen nem tudod alátámasztani.

Ellenben te mutogatsz rólunk olyan képeket, melyekhez közünk sincsen, s amit ezáltal közölni szerettél volna, megbukott.

2015. jún. 27. 16:23
 20/28 A kérdező kommentje:

23°% már egyszer elköszöntem, ne gyere visza az "ablakon" ha kiraknak az ajtón.

Most még egyszer elköszönök, hogy ne legyek modortalan, de többet nem fogok, mert bezárom az "ablakokat" is előtted.

Szia!

2015. jún. 27. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!