Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi mi az...

Kedves Jehova Tanúi mi az öszinte véleményetek az alábbi két képről?

Figyelt kérdés

[link]

Az első képet nem kommentálom, a másodikhoz viszont lenne egy két szavam.

[link]

A kép azt a látszatot kelti, hogy hű és bölcs rabszolga a föld felett van. A fejük felett egy csillag ragyog ami ha nem tévedek Jehovát jelképezi, a kérdésem az lenne, hogy hova lett Jézus a képről?

Azt tegyük fel elfogadom, hogy ők a kiválasztottak, azt is elfogadom, hogy Jehova jelen van, hisz ő a mindenható, tehát nem hiányozhat a képről, de mi a helyzet Jézussal, vele mi lett?

Kérlek, hogy őszintén válaszoljatok!

Köszönöm!

2015. jún. 25. 11:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
38%

Az első képet én kommentelném, ha megengeded.

A Jehova tanúi ártatlan jótékony emberek... bizonyára semmilyen pénzt nem fogadtak el a Coca Colától, Fordtól és az egyéb sponzoroktól ekkora reklámért... sőt, belépő se volt a stadionba, mert mind "Jáchve" gyermekei vagyunk és neki nem kell a pénzed ügye.

ui.: A kivetítős csávó lehet a piramis tetején... nem 10ezer forintos zakó van rajta, és odaadnám a fizumat az övéért... bár én se keresek rosszul :)))

2015. jún. 25. 12:33
 2/28 anonim ***** válasza:
A második képen az nem a hajnalcsillag? Mert aa sátánt is így nevezi aa Biblia, nem? Egy kicsit ijesztő a kép, mert olyan, üintha ezek uralkodnának a Döld felett és tudjuk hogy ki a Föld jelenlegi uralkodója.
2015. jún. 25. 12:42
 3/28 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló :D kerek perec igazad van.

Uff!

2015. jún. 25. 12:49
 4/28 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló, igen neked is igazad van,

Nekem is pontosan az tűnt fel ahogy megláttam a képet a 8 vigyorgó nagyfival.

2015. jún. 25. 12:51
 5/28 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon ügyes üzlet emberek kérem szépen, akik tudják, hogyan kell hatalmat és pénzt szerezni.
2015. jún. 25. 23:12
 6/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező honnan vetted ezeket? Mert ugyebár NEM a szervezet hivatalos dokumentumaiból, az biztos. Innentől kezdve pedig nyilvánvaló provokáció mindkettő. A fantáziadús és szerintem rosszindulatú magyarázkodásod szintén!

Nem probléma ez, legalább látszik, hogy mennyi megvezethető ember van ...

2015. jún. 26. 00:01
 7/28 A kérdező kommentje:

"Nem probléma ez, legalább látszik, hogy mennyi megvezethető ember van ..."

Ezzel egyetértek!! :)

2015. jún. 26. 07:05
 8/28 Tantételbeli ***** válasza:
15%

Kedves kérdező!

Nagyon szeretnék neked őszintén válaszolni, de nem értem ,miért kérdezed? Mi a gondod az 1. képpel? Nyugodtan írd le,nem fogunk megaharagudni - kérlek.

A 2. képet honnan vetted? Nem a miénk, ugyanis mi sosem ábrázolunk így !

A kérdésed tehát jogosnak tűnik : "mi a helyzet Jézussal, vele mi lett"? - de ezt a kérdést attól tartok rossz helyre címezted. Jehova Tanúiként pontosan tudjuk, hol van most Jézus: az Atya-Isten (Jehova) jobbján, Királyként (Márk 16:19,Cselekedetek 7:56, Jelenések 11:15)

2015. jún. 26. 22:03
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, az ilyen primitív eszközökkel csak a velünk ellenségeskedők oldalát minősíted. Magukat járatják le az ilyen manipulációkkal!
2015. jún. 26. 22:45
 10/28 Tantételbeli ***** válasza:
0%
Kérdezőnek privát ment
2015. jún. 27. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!