Kedves Jehova Tanúi mi az öszinte véleményetek az alábbi két képről?
Az első képet nem kommentálom, a másodikhoz viszont lenne egy két szavam.
A kép azt a látszatot kelti, hogy hű és bölcs rabszolga a föld felett van. A fejük felett egy csillag ragyog ami ha nem tévedek Jehovát jelképezi, a kérdésem az lenne, hogy hova lett Jézus a képről?
Azt tegyük fel elfogadom, hogy ők a kiválasztottak, azt is elfogadom, hogy Jehova jelen van, hisz ő a mindenható, tehát nem hiányozhat a képről, de mi a helyzet Jézussal, vele mi lett?
Kérlek, hogy őszintén válaszoljatok!
Köszönöm!
Az első képet én kommentelném, ha megengeded.
A Jehova tanúi ártatlan jótékony emberek... bizonyára semmilyen pénzt nem fogadtak el a Coca Colától, Fordtól és az egyéb sponzoroktól ekkora reklámért... sőt, belépő se volt a stadionba, mert mind "Jáchve" gyermekei vagyunk és neki nem kell a pénzed ügye.
ui.: A kivetítős csávó lehet a piramis tetején... nem 10ezer forintos zakó van rajta, és odaadnám a fizumat az övéért... bár én se keresek rosszul :)))
1-es válaszoló :D kerek perec igazad van.
Uff!
2-es válaszoló, igen neked is igazad van,
Nekem is pontosan az tűnt fel ahogy megláttam a képet a 8 vigyorgó nagyfival.
Kérdező honnan vetted ezeket? Mert ugyebár NEM a szervezet hivatalos dokumentumaiból, az biztos. Innentől kezdve pedig nyilvánvaló provokáció mindkettő. A fantáziadús és szerintem rosszindulatú magyarázkodásod szintén!
Nem probléma ez, legalább látszik, hogy mennyi megvezethető ember van ...
"Nem probléma ez, legalább látszik, hogy mennyi megvezethető ember van ..."
Ezzel egyetértek!! :)
Kedves kérdező!
Nagyon szeretnék neked őszintén válaszolni, de nem értem ,miért kérdezed? Mi a gondod az 1. képpel? Nyugodtan írd le,nem fogunk megaharagudni - kérlek.
A 2. képet honnan vetted? Nem a miénk, ugyanis mi sosem ábrázolunk így !
A kérdésed tehát jogosnak tűnik : "mi a helyzet Jézussal, vele mi lett"? - de ezt a kérdést attól tartok rossz helyre címezted. Jehova Tanúiként pontosan tudjuk, hol van most Jézus: az Atya-Isten (Jehova) jobbján, Királyként (Márk 16:19,Cselekedetek 7:56, Jelenések 11:15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!