Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi közt van meleg?

Zolush kérdése:

Jehova tanúi közt van meleg?

Figyelt kérdés
Mert ha jòl tudom a biblia tiltja a homoszexualitást...

2015. jún. 24. 18:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha van, azt kitagadják.
2015. jún. 24. 18:20
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha van is, akkor el kell nyomnia magában ha Jehovás akar lenni.
2015. jún. 24. 18:43
 3/20 anonim ***** válasza:
43%
A melegeket ki teremtette,nem Isten?
2015. jún. 24. 18:54
 4/20 Ozmium42 ***** válasza:
69%
Mind meleg, amíg ki nem hűl.
2015. jún. 24. 19:07
 5/20 anonim ***** válasza:
36%

egyszer írtam egy dolgozatot róla, hogy a biblia szerintem miért nem a homoszexualitást tiltja, a pápa szerint sem bűn a homoszexuális beállítottság

amúgy Jt között ha valaki rájön ,hogy meleg akkor ügyesnek kell lennie, mert a szervezet homofób, ad egy esélyt h "leszokj" vagy kitagadnak, elrejteni nem könnyű, én református vagyok, hozzánk járt több meleg is, csomóan tudják is róluk ,hogy azok, társaságban a meleg párok simán megölelik egymást, stb amit a heterok is, mások nem tudják, nem is mondjuk nekik mert homofóbok, nem nyomozunk egymás után ezért ebből nincs baj, Jehova tanúi viszont egymás lelkiismeretei, tehát "nyomoznak" egymás után, és ha gyanú van azt jelentik a feljebbvalóknak

és az ember természete olyan, hogy ha másokat felügyelni, szabályozni, rendberakni kell akkor valahogy nagyon aktív és kötelességtudó lesz az ember, egyes tanúknak az is feltűnik ha valaki valahogy nem túl érdeklődő az ellenkező nem iránt, persze diszkréció, meg minden na de hogy zéró érdeklődés?

2015. jún. 24. 20:41
 6/20 anonim ***** válasza:
A hivok szerint a homoszexualitas egy betegseg, amibol ki lehet gyogyulni... Nyilvan majd addig imadkoznak erte, amig "meggyogyul". Ha nem sikerul, akkor azert van, mert kishitu volt.
2015. jún. 24. 22:20
 7/20 Molnár Sándorné ***** válasza:
14%

Kedves 5/6-os!

Ha a papa szerint nem bun, akkor bizony nem ismeri a Bibliat. Mert nem csak az Oszovetsegben van erre tiltas, de az Ujszovetsegben megismetlodik ez a tiltas. Most nem akarok Bibliaversekre hivatkozni /persze tudnek/, de nagyon elcsodalkoztam azon, hogy a papa sem tartja bunnek. Udv: Judit!

U.i: Itt van az, hogy az emberek "felhigitjak Isten torvenyet", mondvan: mar mas vilagot elunk. Csakhogy Isten torvenye nem valtozik, barmilyen idoszakot eljunk is.

2015. jún. 27. 13:28
 8/20 Ozmium42 ***** válasza:
Áldoztál ma már kost?
2015. jún. 27. 13:30
 9/20 Molnár Sándorné ***** válasza:
18%

T. Kerdezo!

Jehova tanui kozot nincs ilyen. Ha valaki gyakorolta ezt mielott megismerte az igazsagot, akkor mielott alameritkezett volna ezt el kellett hagynia.

Valaki irta, hogy miert teremtett az Isten ilyen embert?

Isten nem teremtett ilyen beallitottsagu embereket.

Ezek mind a bunbeeses utan alakultak ki az evszazadok soran. Mint ahogy minden mas betegseg kezdett elterjedni, ugy ez is. Az elso emberpar atadta magat Satan uralmanak, igy jot a betegseg, az oregseg es a halal.

Udv: Judit!

2015. jún. 27. 13:30
 10/20 anonim ***** válasza:
40%

"Áldoztál ma már kost?"

Nem csak az ószövetség tiltja a homoszexualitást. Olvastál már Újszövetséget?

2015. júl. 1. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!