Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok. Szeretnék jehova tanúja lenni. Hogyan lehetek? Lehetek így? Nagyon tehetséges vagyok a házalásban. Rengeteg lakásban voltam már fent idegeneknél.
# 1
Szerintem kínkeservesen megbánnád, amikor az ezután letöltendő börtönbüntetésed során a cellatársaid jó eséllyel nem lennének tekintettel arra, hogy te heteroszexuális vagy.
Direkt hozzátettem, hogy nem azért, mert meleg. Amúgy nem vagyok heteroszexuális. A házalást kellene börtönbüntetéssel sújtani, meg az erőszakos hittérítést.
# 7
Valóban hozzátetted, de nem is írtam, hogy azért kerülnél börtönbe, mert az illető homoszexuális. Amit írtam, annak nem volt köze ahhoz, hogy milyen megfontolásból bántalmaznál valakit úgy, hogy nem jogos önvédelemből tennéd. Ha valaki "herén térdel valakit úgy, hogy az kiköpi a veséjét", az az indítéktól függetlenül bűncselekményt.
7-esnek van igaza!
Nem baj ha meleg vagy , nyugi! ;)
Csak a jehova tanúival VAN GOND!
Milyen dolog már az ,hogy elmész másokhoz téríteni ,kérem szépen?
Erről ez jutott az eszembe: :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!