Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok. Szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok. Szeretnék jehova tanúja lenni. Hogyan lehetek? Lehetek így? Nagyon tehetséges vagyok a házalásban. Rengeteg lakásban voltam már fent idegeneknél.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 25. 22:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Kár, hogy hozzám nem jöttél, úgy herén térdeltelek volna, hogy kiköpöd a veséd, és nem azért, mert meleg vagy.
2015. ápr. 25. 22:18
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem gyakorlod a homoszexualitást, lehetsz.
2015. ápr. 25. 22:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom megtagadni önmagam, mert normális párkapcsolatot szeretnék létesíteni egy kedves, normális fiúval.
2015. ápr. 25. 22:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok.. én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak lányként.
2015. ápr. 25. 22:39
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

# 1

Szerintem kínkeservesen megbánnád, amikor az ezután letöltendő börtönbüntetésed során a cellatársaid jó eséllyel nem lennének tekintettel arra, hogy te heteroszexuális vagy.

2015. ápr. 25. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell vallásokkal foglalkozni, és már is nem fogsz szenvedni. Főleg, hogy semmi alapjuk nincs, csak átbasszák az embereket. Légy magad, és gondolkodj, ne engedd azt, hogy emberek által kitalált vallás manipuláljon(összes vallás). A vallás semmi másra nem jó, csak emberek tönkre tételére, és agymosására. Ideje volna kinyitni már a szemünket, és nem elhinni mindent, amit a szádba rágnak.
2015. ápr. 26. 00:52
 7/14 anonim ***** válasza:
98%

Direkt hozzátettem, hogy nem azért, mert meleg. Amúgy nem vagyok heteroszexuális. A házalást kellene börtönbüntetéssel sújtani, meg az erőszakos hittérítést.

2015. ápr. 26. 01:34
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

# 7

Valóban hozzátetted, de nem is írtam, hogy azért kerülnél börtönbe, mert az illető homoszexuális. Amit írtam, annak nem volt köze ahhoz, hogy milyen megfontolásból bántalmaznál valakit úgy, hogy nem jogos önvédelemből tennéd. Ha valaki "herén térdel valakit úgy, hogy az kiköpi a veséjét", az az indítéktól függetlenül bűncselekményt.

2015. ápr. 26. 03:52
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Legyél önmagad és ne engedd,hogy a vallás befolyásoljon.Homoszexuálisnak lenni nem bűn,azt ma már az emberiség nagy része elismeri
2015. ápr. 26. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

7-esnek van igaza!

Nem baj ha meleg vagy , nyugi! ;)

Csak a jehova tanúival VAN GOND!

Milyen dolog már az ,hogy elmész másokhoz téríteni ,kérem szépen?

Erről ez jutott az eszembe: :D

[link]

2015. ápr. 26. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!