Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a barátom kényszerít, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom kényszerít, hogy lenyeljem, és csak gumi nélkül hajlandó szeretkezni, lehet valami bajom? 18/f/passzív

Figyelt kérdés
tegnap 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Ha ilyen ki tudja miket szedet már össze.
tegnap 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Leginkább így terjed az AIDS.
tegnap 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, ne hagyd hogy kényszerítse nem az nem jo
tegnap 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha valamit nem szeretnél megtenni, akkor ne tedd semmiféleképpen. Ha azzal fenyeget/zsarol, hogy ebben az esetben el fog hagyni, akkor ég áldja.

A lényeg, hogy ne hagyd, hogy olyat tegyenek veled amit nem szeretnél, mert az úgy hívják hogy erőszak.

Hidd el, inkább fájjon egy szakítás, mint egy seb amit életed végéig magaddal viszel.

Ha nem tartja tiszteletben a párod, hogy neked mik az igényeid, akkor ő nem szeret téged, és nem is fog soha. Ezt tartsd észben.

tegnap 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Egy veled egyidős srác vagyok, átmentem azon amit itt felvázoltál, nem kívánom senkinek sem.

#4 voltam

tegnap 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Na mesélj, mi volt?
ma 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Mégis milyen barát az ilyen? Komolyan mondom szakíts vele minél hamarabb, mert ezek szerint ő téged nem sokra tart, csak egy sima szexbabának.
ma 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!