Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Na most aztán hogyan tovább,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most aztán hogyan tovább, menjek utána?? SOS

Figyelt kérdés

A csajom elment a barátnőjével a Pick arénába ,mi pedig pasik maradtunk itthon mondván érezzük jól magunkat!

Számomra is meglepő,de leszoptuk egymást, részemről az első eset volt de piszkosul élveztem!

A másik résztvevő elrohant mint akit elterjedtek,a telot nem veszi fel,a csajok meg mindjárt jönnek szerintem

tegnap 21:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Elterjedtek-elkergettek
tegnap 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, hadd menjen. Csak nem ugrik a Dunába ennyi miatt.
tegnap 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindennapos dolog fiúk, no para :)

Beálltatok a sorba, nem vagytok heterók, ebben nyugodtak lehettek. Farok nélkül már a falat fogjátok kaparni, a punci pedig eltűnik a ködben, szépen és csendben !

Ez így van fiatalnál és így van ötvenesnél is , ma ez az élet !

ma 04:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak azért írok ide,mert érdekel, hogy mi lett. Ui. moss fogat!
ma 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!