Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik képviseli jobban az...

Melyik képviseli jobban az igazságot?

Figyelt kérdés
Hit Gyüli vagy a Jehova Tanúi képviselik jobban az Ìrásokat?

2015. máj. 28. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
0%
kérdező. a biblia maga mondja, hogy olyanok juthatnak csak be a paradicsonba, akik olyanok, mint a kisgyerekek. nos, neked mi a jeled?
2015. máj. 29. 12:42
 22/78 A kérdező kommentje:
NE csavargasd az Ìgét....a szeretet a lényeg
2015. máj. 29. 12:47
 23/78 anonim ***** válasza:
.-)
2015. máj. 29. 14:11
 24/78 Molnár Sándorné ***** válasza:

Szervusz!

Judit neven szoltam hozza a fenti kerdeshez. Azt irtad, hogy nem merem megirni, hogy milyen hitben vagyok? Ez nem volt a kerdesben, de megirom neked, Jehova tanuja vagyok. Udv: Judit!

2015. máj. 29. 14:52
 25/78 anonim ***** válasza:
nem ezt írtam. te írtad, hogy konkrétan a kérdésre válaszolsz. én erre írtam, hoyg a konkrét kérdés eldöntendő kérdés. tanúk -vagy- a hit gyülekezete. melyik képviseli jobban az igazságot. a válaszodban nem adtál választ erre, bár azt írtad, hogy konkrétan a kérdésre fogsz válaszolni. én csak erre hívtam fel a figyelmet. egyértelmű volt a válaszodból, hogy tanú vagy.
2015. máj. 29. 15:11
 26/78 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerinted az Iszlám hívei nem ugyanígy vitatkoznak... nézd csak körül egy fórumon pl.Ch. Hebdo-val kapcsolatban. Van, aki ezt mondja, van, aki azt.

Egyetlen vallás sem egységes.

Az Iszlám terjedésének az oka teljesen más.

2015. máj. 29. 15:31
 27/78 A kérdező kommentje:

AZ iszlám terjedésének az oka teljesen más..

Feltételezem ezt is tudod...miért van JT-rôl ez az érzésem- Kik mindenkor tanulnak, de az igazságra el nem jutnak...

2015. máj. 29. 15:42
 28/78 anonim ***** válasza:

Nem vagyok JT.

Egyetértek abban, amit mondasz (mindig tanulnak, de az igazsághoz nem jutnak el.)

Abban viszont nem, hogy az európai válságot a keresztények vitája okozná. Egyrészt: a JT-k nem keresztények, mert tagadják a Szentháromságot.

Másrészt, a válság nem vallási, hanem eszmei és társadalmi. Sajnos a vallást is érinti. Ez azt jelenti, hogy a vallási életbe is beszivárog: ebben a világban élünk, a kettőt (világ és hit) nem tudjuk és nem is kell különválasztani. Jól kéne tudni megélni. De ez most várat magára. Ezt a válságot fel kell dolgozni társadalmunknak.

2015. máj. 29. 15:53
 29/78 anonim ***** válasza:

"miért van JT-rôl ez az érzésem- Kik mindenkor tanulnak, de az igazságra el nem jutnak..."

Mert nem ismered sem a tanúkat, sem a Bibliát.

2015. máj. 29. 15:54
 30/78 A kérdező kommentje:
Háát Istvánka.....Bibliát csak ismerem..de JT-k hozzászòlásait látva aj jaj
2015. máj. 29. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!