Melyik képviseli jobban az igazságot?
Szervusz!
Judit neven szoltam hozza a fenti kerdeshez. Azt irtad, hogy nem merem megirni, hogy milyen hitben vagyok? Ez nem volt a kerdesben, de megirom neked, Jehova tanuja vagyok. Udv: Judit!
Kérdező, szerinted az Iszlám hívei nem ugyanígy vitatkoznak... nézd csak körül egy fórumon pl.Ch. Hebdo-val kapcsolatban. Van, aki ezt mondja, van, aki azt.
Egyetlen vallás sem egységes.
Az Iszlám terjedésének az oka teljesen más.
AZ iszlám terjedésének az oka teljesen más..
Feltételezem ezt is tudod...miért van JT-rôl ez az érzésem- Kik mindenkor tanulnak, de az igazságra el nem jutnak...
Nem vagyok JT.
Egyetértek abban, amit mondasz (mindig tanulnak, de az igazsághoz nem jutnak el.)
Abban viszont nem, hogy az európai válságot a keresztények vitája okozná. Egyrészt: a JT-k nem keresztények, mert tagadják a Szentháromságot.
Másrészt, a válság nem vallási, hanem eszmei és társadalmi. Sajnos a vallást is érinti. Ez azt jelenti, hogy a vallási életbe is beszivárog: ebben a világban élünk, a kettőt (világ és hit) nem tudjuk és nem is kell különválasztani. Jól kéne tudni megélni. De ez most várat magára. Ezt a válságot fel kell dolgozni társadalmunknak.
"miért van JT-rôl ez az érzésem- Kik mindenkor tanulnak, de az igazságra el nem jutnak..."
Mert nem ismered sem a tanúkat, sem a Bibliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!