Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan, aki várt a...

Van itt olyan, aki várt a szexszel házasságig? Tudna tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 13:08
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Mikor először lefeküdtem a férjemmel,még nem volt a férjem, de már két éve együtt jártunk, és az eljegyzés már megvolt. Mindkettőnknek a másik volt az első. Az első együttlét csöppet sem volt jó, mindketten bénáskodtunk, nekem fájt, ő félt, hogy fájdalmat okoz... de nem jutott volna eszünkbe, hogy felbontsuk az eljegyzést, és keressünk valakit, akivel "jobb az ágyban" :) Hiszen szerettük egymást. Hónapokba került, míg nekem nem fájt, és évekbe, míg igazán élvezni tudtam.
2015. jan. 7. 22:15
 42/51 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez teljesen természetes. Sokan vannak így - főleg akkor, ha teljesen képzetlenek a szexben. Azt is tanulni kell(ene), ugye - és nem feltétlenül egy szintén képzetlen embertől. Vannak kultúrák, ahol ezt normálisan meg tudják oldani.

De olyan is előfordul, ahol később sem javul a helyzet, vagy annyira eltér a felek igénye, érdeklődése, hogy egyszerűen nem illenek össze, és csak gyötrik egymást, vagy magukat.

Ezt pedig előre honnan tudnák, ha még életükben nem szexeltek?

2015. jan. 8. 06:52
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy olyan válasz is érkezzen, ami a kérdésre válaszol és nem a kérdező felfogásának szapulásából áll:

Személyes tapasztalatot nem tudok mondani, de a legjobb barátnőm és a férje várt a házasságig. Egyik kulcs, hogy olyan párt keress, aki hasonlóan gondolkozik, mert ha nem, akkor nem fogod tudni rákényszeríteni ezt a döntést és fölösleges is lenne. A másik meg, hogy csináljatok tényleg tartalmas programokat, ne csak otthon üljetek, mert akkor persze, hogy unalmadban ezen fogsz rágódni. Menjetek kirándulni, sportolni és járjatok sokat társaságba, ne zárkózzatok be. Egyébként egy jó tanács: a sport és a munka, meg az, hogy jól le vagy fáradva segít sokat, hogy ne ezen rágódj.

Innentől kezdve meg elhatározás kérdése: aki nem gondolta ezt igazán komolyan, az úgyis megteszi.

A másik megoldás pedig még egyszerűbb: házasodj meg! :)) Barátnőmék két év után házasodtak meg, és az itteni rémhír-terjesztőknek üzenem: működik minden. :))

2015. jan. 8. 09:55
 44/51 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Nem nagyon értem, hogy miért veszed úgy az én válaszként adott kérdésemet, hogy támadás??? Én is járatos vagyok a témában, de csak úgy tudtam volna válaszolni, ha ismerek még néhány körülményt.... De hát te tudod...
2015. jan. 8. 10:43
 45/51 yuda ***** válasza:
100%

Aludtál már nővel egy ágyban? :)

Tudod milyen hatással vagy rá és főleg ő rád?

Ne mond, hogy hidegen hagy, ha nem próbáltad és főleg ne mond, hogy jéghegy vagy és lehetetlen kiolvasztani.

Ne mond, hogy egy nő, akit szeretsz és egyébként vágyad tárgya, hidegen hagyna, ha mellette fekszel.

Semmiképp nem tanácsolom, még ha most úgy is gondolod.

Tudod milyen vagy, illetve illene tudnod. Rád lehet bízni egy lányt, aki tetőtől talpig hatással van rád és az ágyban még össze is értek?

Én nem bíznám rád, mert ismerem az embert, ismerem magam.

Kérdezd meg a gyülekezeted lelkészét, de ne lepődj meg, ha ültében 3 métert ugrik, ha meghallja ezt a képtelen magyarázkodásod. :D

Kicsit arra hajaz, mintha alkudni próbálnál, de közben pontosan tudod mire számítasz, mert félsz is tőle, hiszen azért kérdezed.

Ne tedd meg!

Velem ne alkudj!

Kérdezd meg magadtól és válaszolj őszintén, ne képmutatásból, nem vagy te faszent.

Kérdezd meg Istentől!

Ezek után a válaszon ne lepődj meg.

Mindent leírtam a témában, ami elegendő egy jó döntéshez. Továbbiakban nem folytatom.

Ha bele akarsz menni önfejűen, úgyis belemész, mert vonz az izgalom, a lehetőség.

Ki akarod próbálni magad? Ne tedd inkább.

2015. jan. 8. 15:18
 46/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy milyen vele aludni, és nem mondtam, hogy ott feküdnék, mint egy jégcsap, biztosan sokáig szenvednék este, mire elalszom, de azt, hogy 2-3 ember társaságában rámozdulok, azt nem tudom magamról elképzelni, akármennyire is kívánom. Ez nem kimagyarázás, tudom, hogy baromi nehéz lenne, de azért nem állatok vagyunk, hogy nézőközönség előtt egymásnak essünk.
2015. jan. 9. 07:14
 47/51 A kérdező kommentje:
15-ös, neked meg bocsi, de az előtted lévő 14 válaszoló mind azzal volt elfoglalva, hogy hülyeséget csinálok, így aztán nem számítottam már a kérdésre válaszoló kommentelőkre. Van barátnőm, de még nem a menyasszonyom, szerintem 1-2 évet még biztosan kell várni az esküvőig. Petting sincs, sem semmilyen más szex. Én 30 vagyok, ő 23.
2015. jan. 9. 07:19
 48/51 anonim ***** válasza:

"két év után házasodtak meg, és az itteni rémhír-terjesztőknek üzenem: működik minden."

Tudod, régen is így házasodtak az emberek, és egy részükre még azt is lehet mondani, hogy boldog volt.

Azért feltételes a dolog, mivel sose próbáltak előtte semmit (legalábbis elviekben, ugye) és ezért aztán nem is tudhatták, hogy milyen jónak kellene lennie.

Aztán sok később verte is a fejét a falba, mikor valami miatt mégis lett összehasonlítási alapja.

2015. jan. 9. 08:54
 49/51 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Miért "kell" várni? Szerintem (saját vélemény) már nem vagytok tinik, és úgy gondolom pont ideális az időpont.

A kérdésere válaszolva: a lelkészedet kérdezd meg, ő tudna neked megfelelő tanácsot adni. (hisz nagyon sok függ az adott vallás tanításaitól, szabályaitól)

2015. jan. 9. 09:24
 50/51 anonim ***** válasza:
23 évesen már nem is olyan nagyon fiatal. A 2-3 év meg hidd el nekem, nagyon sok. Főleg akkor, ha sűrűn találkoztok. Nekünk az 1 éves jegyesség is hosszú volt.
2015. jan. 9. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!