Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan, aki várt a...

Van itt olyan, aki várt a szexszel házasságig? Tudna tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 13:08
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
43%
én vártam a szexszel a házasságig, és soha nem házasodtam meg.
2015. jan. 7. 13:12
 2/51 anonim ***** válasza:
Na, Kérdező, erre én is kíváncsi lennék. :D
2015. jan. 7. 13:18
 3/51 A kérdező kommentje:
Én is... Már próbáltam anyámra is gondolni, de nagyon nagy a kísértés.
2015. jan. 7. 13:21
 4/51 Trafó1 ***** válasza:
32%

Minek vársz?

Cipőt sem vettem soha próba nélkül.

2015. jan. 7. 13:32
 5/51 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy minek, hanem, hogy hogyan.
2015. jan. 7. 13:36
 6/51 anonim ***** válasza:
64%
én sem értem mi értelme várni ezzel házasságig. lényegében egyetlen érvet sem tudok mellette. nem a középkorban élünk, te pedig gondolom nem muzulmán vagy, ahol szűzen kell férjhez menni. szerintem a házasság egyik fő meghatározója a nemi élet. ha azt sem tudod, a választottad milyen az ágyban, akkor kellemetlen meglepetések érhetnek. például nagyon rossz lesz. akkor elválsz?
2015. jan. 7. 13:37
 7/51 anonim ***** válasza:
64%
6. vagyok. szerintem nem az a lényeg, hogy várj az esküvőig, hanem hogy felelősségteljesen szexelj, védekezz rendesen, és soha ne tegyél olyat, amit nem szeretnél vagy rossz érzéssel tölt el. illetve csak olyannal feküdj le, akit tényleg szeretsz és fontos neked.
2015. jan. 7. 13:39
 8/51 anonim ***** válasza:
64%
Kábé 14-15 évesen váltam "ivaréretté". Akkor eldöntöttem, hogy várni fogok a szex-szel a leendő házasságomig. 21 éves koromban azonban nem bírtuk tovább, és lefeküdtem az akkorimmal, akivel már 6 hónapja voltunk együtt, és már az eljegyzés gondolata is komolyan felmerült köztünk. Azon a szent estén azonban rájöttem, hogy mekkora marha is voltam, hogy elpazaroltam az életemből 6 teljes évet szex nélkül...
2015. jan. 7. 13:42
 9/51 anonim ***** válasza:
57%

Csak arra valaszolj kerdező: mi lesz ha a partnered rossz az agyban? Sokkal több/kevesebb az igenye, kicsi neki, hamar elmegy, fantaziatlan,prűd stb.? Ilyenkor egyikőtök biztosan szenvedni fog es nem fogja elete vegeig bìrni.

Ekkor mit fogsz csinalni?

(Valami realis gondolatot irj, ne azt hogy "biztos megoldjuk")

2015. jan. 7. 13:42
 10/51 A kérdező kommentje:
Nem konfliktust akartam szítani, nem akarok senkit meggyőzni, engem sem tud senki meggyőzni, csupán néhány gyakorlati tippre, vagy tapasztalatra lettem volna kíváncsi.
2015. jan. 7. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!