Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan, aki várt a...

Van itt olyan, aki várt a szexszel házasságig? Tudna tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 13:08
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Egyébként sem tud neki kicsi lenni, mert én vagyok a férfi. :)
2015. jan. 7. 13:56
 12/51 anonim ***** válasza:
28%
gyakorlati tipp kell? hát ne szexelj. nem tudom, a vallásod miket enged. de orális anális szexet lehet. az indiaiaknál is tilos házasságig, és a férfiak egymással szexelnek análisan jobb híján. ez egy gyakorlati tipp ha nem bírod ki szex nélkül. de ismét egy bizonyíték, milyen beteg dolgokra késztethet a szexhiány :D
2015. jan. 7. 14:03
 13/51 anonim ***** válasza:
33%

"Tudna tanácsokat adni?"

Ez volt a kérdés.

A tanácsunk pedig az, hogy NE várj a házasságig, mert komolyan kiszúrsz magaddal (ami mondjuk a te dolgod), de a pároddal is - és a többi emberrel is, ha emiatt később antiszociális leszel.

2015. jan. 7. 14:03
 14/51 A kérdező kommentje:
Nem. A kérdés az volt, hogy aki várt házasságig, az tudna-e tanácsokat adni. Aki nem várt, az nem nyitja meg a kérdést, mert nem vonatkozik rá.
2015. jan. 7. 14:06
 15/51 anonim ***** válasza:
0%
Felmerül bennem a kérdés, hogy a vallásod mit enged meg a konkrét szexen kívül? Abszolút semmit? Vagy esetleg maszturbáció lehet-e, vagy anális-orális szex, petting, várj, egyáltalán van-e menyasszonyod? Mennyi idős vagy? Meddig kell várnod?
2015. jan. 7. 14:22
 16/51 anonim ***** válasza:
53%
Azért elég érdekes, hogy a topikba azokat az embereket várnánk, akik vártak a házasságig a szexel, és hogy ezzel kapcsolatban milyen tanácsokat tudnának adni, de eddig még egy sem írt. Remélem, jön majd valaki, mert én kíváncsi lennék egy ilyen embernek a tapasztalataira és a tanácsaira.
2015. jan. 7. 14:24
 17/51 anonim ***** válasza:
49%
#16: Talán mert elenyésző a számuk a társadalomban? Vajon miért is "kopott ki" ez a "hozzáállás"? Lehet, hogy igazából ki sem kopott, hanem valójában soha nem is volt szokás a többség körében?
2015. jan. 7. 14:31
 18/51 A kérdező kommentje:
Nem szívesen válaszolok a kérdésekre, mert azt érzem, hogy lecsaptatok rám, mint tyúk a meleg takonyra. Pedig senkit nem bántottam, nem okoskodtam, nem győzködtem, csak ilyen gondolkodású emberek tapasztalataira lettem volna kíváncsi.
2015. jan. 7. 14:49
 19/51 anonim ***** válasza:
36%

Szerintünk rosszat akarsz csinálni, azért írunk ennyien.

Annak is hasonlót írnánk, aki pl. öngyilkossághoz kér segítséget.

De nemrég volt hasonló kérdés... olvass vissza, ott talán lesz tanács is.

(csak szólunk, hogy így lelki torzulásod lehet, amiből súlyosabb esetben komolyabb terheltség is kialakulhat)

2015. jan. 7. 15:02
 20/51 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szívesen válaszolok a kérdésekre, mert azt érzem, hogy lecsaptatok rám, mint tyúk a meleg takonyra. "

Ez tipikusan jellemző a hívőkre, hogy személyes sértésnek, vagy személyük elleni támadásnak veszik azokat a tanácsokat, ötleteket, megnyilvánulásokat, amelyek nincsenek összhangban a hitükkel.

2015. jan. 7. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!