Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan, aki várt a...

Van itt olyan, aki várt a szexszel házasságig? Tudna tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 13:08
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem arra válaszolt senki, ami a kérdés. Ha valaki azt kérdezi, hogy hogyan dugja meg a barátnőjét, én sem megyek oda, hogy szerintem ez beteg dolog, meg hogy torz, mert engem senki nem kérdezett.
2015. jan. 7. 15:25
 22/51 anonim ***** válasza:
49%

Pedig tény, hogy egészségtelen, ráadásul totálisan felesleges is amit csinálsz.

Nem az ördögtől való szimplán leh*yézni azt aki m,agát szivatja teljesen értelmetlenül...

mellesleg a szexológia nem véletlen nem tanácsolja. Ha nincsen meg a szexuális összeillőség akkor elég nagy gáz lesz esküvő után...

A legjobb tanács amit az ügyben ember adhat neked: gondold újra. De nyitott elmével.

2015. jan. 7. 15:29
 23/51 anonim ***** válasza:

"hogyan dugja meg a barátnőjét"

Nyugi, ott is megírjuk, ha butaságokat mond. Hátha segít rajta - vagy máson, aki olvassa.

2015. jan. 7. 15:30
 24/51 A kérdező kommentje:
Nem kamasz vagyok már, sokszor átgondoltam, sok emberrel megbeszéltem, nem most találtam ki, hanem idestova 15 éve, szóval tényleg teljesen esélytelen, hogy meggyőzzetek. De most szerintetek majd jól elválunk, hát kit zavar? Vagy miért fáj ennyire? Barátnőm természetesen úgy gondolja, ahogyan én, nem fogok neki ezzel fájdalmat okozni. Szóval nem értem, miért veszik néhányan személyes, sértő kérdésnek.
2015. jan. 7. 15:37
 25/51 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként az állandó önmegtartóztatás szex ügyében (beleértve a maszturbálást is) hajlamosabbá teszi a férfi nemzőszervét a prosztatagyulladásra, mint a heti legalább egy-két alkalommal történő ejakuláció esetében. Az esetlegesen bekövetkező prosztatagyulladás (esetleg többszöri bekövetkezése) pedig hajlamosabbá tesz később a prosztatarák kialakulására is.
2015. jan. 7. 15:39
 26/51 anonim ***** válasza:
49%

Te veszed személyes sértésnek a kritkát.

Nem tartjuk ezt normális dolognak.

Vagy aszexuális vagy, de ha a barátnőd nem az akkor megint bukta az egész.

Ez a egész egy vagy személyes agyszüleményed, vagy vallási ideológia, de ettől még a többségtől ne is várj vállveregetést. Az a kor már régen elmúlt. Felvilágosultabb világban élünk amikor ez már idejétmúlt és elmaradott gondolkodás. Kb: mint kecskét áldozni az isteneknek. Szóval megértést ne várj, maximum minden úgy lesz vele, hogy ez a te fa---ágod egye fene. De ettől még sem egyetérteni, sem támogatni nem fog értelmes ember, és tényleg a legjobb tanács, hogy gondold újra.

Mondom: Ha nem vagy aszexuális. Mert ha igen, akkor végülis mindegy, csak a párod ne legyen az, mert komoly szenvedés lesz neki.

2015. jan. 7. 15:41
 27/51 anonim ***** válasza:
38%

"Szóval nem értem, miért veszik néhányan személyes, sértő kérdésnek."

Ne kenegesd másra a kakit, ezt te veszed sértőnek, nem mi :D Nekünk aztán olyan mindegy hogy szexelsz-e vagy sem, sőt, ha nem, úgy legalább több punci marad nekünk.

2015. jan. 7. 15:41
 28/51 anonim ***** válasza:
0%
Viszont, hogy ezúttal tényleg okod legyen sértésnek venni: Neked egy jó d--ás hiányzik és egyből elfelejtenéd ezt a fa--ágot :D Mert ez a bajod valójában, hogy nem szexelsz és az agyadra ment! :D (és az a helyzet, hogy pontosan ez az igazság!)
2015. jan. 7. 15:45
 29/51 A kérdező kommentje:

Ha nektek mindegy lenne, hogy én szexelek vagy sem, akkor nem írnátok. :)

Akkor ez történne: elolvasod a kérdést, jéé, itt egy hülye, aki nem szexel, de mivel nem érdekel, csinálsz mást.

Ehelyett itt van 20 komment, és egyetlen egy ember sem válaszolt a kérdésemre.

Tényleg nem érdekel senkit?

2015. jan. 7. 15:47
 30/51 yuda ***** válasza:
83%

Énekek éneke:2: ... fel ne költsétek és fel ne serkentsétek a szerelmet addig, amíg akarja.

Ez egy visszatérő ige az Énekek Énekéből.

Jelentése, hogy hogy házasság előtt ne csinálj olyat, ami gerjedést okoz benned.

Gyakorlati tanács? - egyénenként kissé eltérő lehet, korosztálytól, érettségtől is függ, de nagyjából ugyanaz, hogy ne csinálj semmi olyat, ami szexuális felgerjedést okoz.

Ha neked egy kézfogás azt okoz, vagy egy puszi, ölelés, akkor ne tedd. Várj házasságig.

Egyébként pedig nem omlik össze a világ, ha egyáltalán nem érinted a lányt. Annál izgalmasabb lesz a nászéjszaka.

Házasság előtti időszak a szellemi, lelki területen hoz egységbe benneteket. Testi terület a házasságban.

Ha felborítod a sorrendet, az nem hoz áldást és saját bőrödön fogod tapasztalni negatív hatását.

Ne találkozz vele saját lakáson,

- különvonulva egy szobába,

- ahol ágy van,

- ahol le kell vetkőzni, ...stb.

Intim helyzeteket kerüljétek.

Találkozás emberek között, étteremben, séta közben, utazás közben,...elmentek együtt intéztek valamit...ilyesmik.

Lényeg, hogy magadnak előre ne teremts olyan helyzetet,a miben nagyobb a kísértés.

Az elején kell leállni.

Ha már elkezdted, onnan nehéz, vagy lehetetlen visszatáncolni.

Ha megengedtél valamit, utána mindig többet akarsz.

Az elején, tudatosan határozd el magad, hogy semmit nem teszel és tartsd magad ehhez.

Ha belemész és elkezded, a folyamat önmagát generálja. Jobb, ha bele se kezdesz, mint megbánd amit tettél.

Ha mégis hibázol, Isten megbocsát, de többet ne tedd.

Tűzzel se lehet játszani, hogy az ember meg ne égjen.

Példabeszédek könyve:6:27 Vehet-é valaki tüzet az ő kebelébe, hogy ruhái meg ne égnének?

2015. jan. 7. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!