Akik vallási okból házasságig nem akarják elveszíteni szüzességüket melyik valláshoz tartozhatnak?
Hirtelen nem jut eszembe egy vallás sem, amelyik engedélyezné a házasságon kívüli szexet.
Bár bevallom, a keleti vallásokban nem vagyok jártas, ezért azokról nem tudok mit mondani, de az összes keresztény-zsidó-iszlám felekezet a szexet szigorúan a házassághoz köti.
"Vallási okokból a normálisabbak azért nem akarják, mert örök életre keresnek párt és biztosítékot akarnak."
Lucifer-666
Igen, normális embereknél ez alap.
És még engem támadtak ki, amikor egy 14 éves lány ezzel kapcsolatos kérdésére megírtam, hogy ha valóban keresztény, akkor tudnia kellene, mi a helyzet...
Egyből a "sötét középkorba" küldtek vissza.
De ez vigasztal, hiszen akkor még voltak értékek.
Nem az számít, hogy melyik felekezethez tartozik az illető, hanem az, hogy Krisztus tanításait megtartja, vagy szemezget belőle...
Egy Római Katolikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!