Hívő vagyok, de mióta együtt vagyok a barátommal, nem nagyon járok templomba. A szexuális kapcsolatot nem tudnám megbánni (nem érzem bűnnek), de közben a mise, az áldozás mégis hiányzik. Mit csináljak? Elég csapdahelyzet.
Figyelt kérdés
De amit meg nem érzek bűnnek, azt megbánni sem tudom, pedig ez lenne az "elvárás". Nem kiosztást meg beszólogatást kérek a vallásra, mert az nem érdekel. Tanácsot kérnék illetve olyan emberek tapasztalatát, akik hívőként ugyanígy voltak. A házasság még korai lenne, de a hosszútávú tervünk az.2010. febr. 3. 16:56
51/136 A kérdező kommentje:
Persze, hogy a mi döntésünk. Miért, ez kérdés volt eddig? Csak van egy szabály, amit SZERETNÉNK betartani, de nem sikerül.
2010. febr. 5. 01:31
52/136 anonim válasza:
nem volt kérdés :)
de látsz valami mást, ami megoldaná ezt a helyzetet, mint az akaraterő?
valahogy a dohányzásról meg az ivásról is így szoknak le az emberek
53/136 anonim válasza:
az 1:30-as kommentedet csak most olvastam
ez szomorú :(
akkor már nem akarsz! megfelelni a hited parancsainak? akkor a hited rendült meg ezeknek a elvárásoknak a helyességében?
54/136 A kérdező kommentje:
Nem látok, csak ezt meg reálisan nem érzem megvalósíthatónak.
2010. febr. 5. 01:38
55/136 A kérdező kommentje:
Igen, egy kicsit. Értelmetlennek tartok egy olyan szabályt, ami eddig fontos volt, viszont még teljes egészében nem tudom elvetni. Ha szomorú, ha nem, ez van, de legalább őszinte vagyok...
2010. febr. 5. 01:39
56/136 anonim válasza:
épp az 1:30-as kommented óta érzek valami olyasmit, hogy már nem is akarod?
57/136 A kérdező kommentje:
De, akarom. Voltál már úgy hogy az eszed meg a szíved nagyon mást akart, méghozzá fontos dologban? Jobban nem tudom leírni:(
2010. febr. 5. 01:42
58/136 anonim válasza:
hát, most erre nem tudok semmi meggyőzőt írni...
kicsit szomorú- de ezt már írtam
az nem vígasztal, hogy őszintén választod a rosszat
59/136 A kérdező kommentje:
Engem meg az nem vígasztal, hogy a sajnálkozáson és a rosszalláson kívül erre nincs semmi megoldás...
2010. febr. 5. 01:47
60/136 anonim válasza:
jobban nem is kell leírnod, azt hiszem, értem a dilemmát
persze, hogy egyszerű innen azt írni, hogy az eszedre hallgass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!