Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívő vagyok, de mióta együtt...

Hívő vagyok, de mióta együtt vagyok a barátommal, nem nagyon járok templomba. A szexuális kapcsolatot nem tudnám megbánni (nem érzem bűnnek), de közben a mise, az áldozás mégis hiányzik. Mit csináljak? Elég csapdahelyzet.

Figyelt kérdés
De amit meg nem érzek bűnnek, azt megbánni sem tudom, pedig ez lenne az "elvárás". Nem kiosztást meg beszólogatást kérek a vallásra, mert az nem érdekel. Tanácsot kérnék illetve olyan emberek tapasztalatát, akik hívőként ugyanígy voltak. A házasság még korai lenne, de a hosszútávú tervünk az.
2010. febr. 3. 16:56
 101/136 A kérdező kommentje:
A mostani az első szerelmem.
2010. febr. 5. 02:31
 102/136 anonim ***** válasza:
Miért haragszol a depositumra?
 103/136 anonim ***** válasza:

most elmegyünk erotikus történetek irányába?

szerintem a miért és főleg a hogyan kérdésre a válasz elég triviális

104/136 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már kérdezel, és főleg érdemi válaszokat akarsz adni, célszerű feltárni a dolgok lelki hátterét.

Ezért kéne leírnod, hogy hogy is volt az elsőnél...

2010. febr. 5. 02:32
 105/136 A kérdező kommentje:
Dehogy haragszom, csak nekem egy kicsit szélsőséges.
2010. febr. 5. 02:32
 106/136 A kérdező kommentje:
Azt a kapcsolatot tényleg hanyagoljuk...nem szerelem volt és rossz élmény.
2010. febr. 5. 02:33
 107/136 anonim ***** válasza:
24%

Egyéjszakás kaland? Vagy megerőszakoltak? Nyugodtan meséld el! Ha nem szerelem volt miért tetted?

A depositum nem szélsőséges, hanem a Katolikus Egyház hiteles tanítását közvetíti. Ha ezt valaki szélsőségesnek gondolja, akkor nem katolikus, hiszen magának barkácsol egy egyéni vallást.

Vagy akkor írd le mért szélsőséges szerinted.

2010. febr. 5. 02:36
 108/136 anonim ***** válasza:
12%
Ha kételkedsz, és van Bibliád, olvasd el hogy az 1Tim 3,15 szerint mi >>az igazság oszlopa és erős alapja<<, és vésd szépen jól az agyadba amit ott látsz!
2010. febr. 5. 02:40
 109/136 A kérdező kommentje:

Lehet hogy elsősorban azért érzem azt az oldalt szélsőségesnek, mert akiket az oldal rajongói közül ismerek, azokhoz képest egy Jehova tanuja visszafogott és finom a térítésben. Soha nem jöttek be az erőszakos módszerek és a térjünk vissza a középkorba elvek. A katolikusságával semmi bajom, csak a megfogalmazás és a terjesztés módja taszít benne.

Oké, bibliai szakasz elolvasva.

2010. febr. 5. 10:34
 110/136 anonim ***** válasza:
.
2010. febr. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!