Hívő vagyok, de mióta együtt vagyok a barátommal, nem nagyon járok templomba. A szexuális kapcsolatot nem tudnám megbánni (nem érzem bűnnek), de közben a mise, az áldozás mégis hiányzik. Mit csináljak? Elég csapdahelyzet.
most elmegyünk erotikus történetek irányába?
szerintem a miért és főleg a hogyan kérdésre a válasz elég triviális
Szerintem ha már kérdezel, és főleg érdemi válaszokat akarsz adni, célszerű feltárni a dolgok lelki hátterét.
Ezért kéne leírnod, hogy hogy is volt az elsőnél...
Egyéjszakás kaland? Vagy megerőszakoltak? Nyugodtan meséld el! Ha nem szerelem volt miért tetted?
A depositum nem szélsőséges, hanem a Katolikus Egyház hiteles tanítását közvetíti. Ha ezt valaki szélsőségesnek gondolja, akkor nem katolikus, hiszen magának barkácsol egy egyéni vallást.
Vagy akkor írd le mért szélsőséges szerinted.
Lehet hogy elsősorban azért érzem azt az oldalt szélsőségesnek, mert akiket az oldal rajongói közül ismerek, azokhoz képest egy Jehova tanuja visszafogott és finom a térítésben. Soha nem jöttek be az erőszakos módszerek és a térjünk vissza a középkorba elvek. A katolikusságával semmi bajom, csak a megfogalmazás és a terjesztés módja taszít benne.
Oké, bibliai szakasz elolvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!