A jehovások miért nem állnak fel a Himnusz alatt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 10:22
1/91 anonim válasza:
miért ne állnának fel? a biblia szerint ne botránkoztassunk meg másokat. a szívükre nem teszik a kezüket, ez biztos. ha a bíró belép a terembe, akkor is fel kell állni, sőt, hogyha kezet fogok valakivel, akkor is felállok, ha ültem. viszont törvény nem írja elő, ez biztos. ha a tanúk úgy érzik, erre van bibliai alapuk, szívük joga így tenni. azonban szerintem csak emberi tanítást követnek. himnusz alatt nem állnak fel, azonbam az ország vezetőiért imádkozhatnak?
2/91 anonim válasza:
Annyit állnak napközben, ennyi pihenő jár nekik.
3/91 A kérdező kommentje:
1-es, Te tanú vagy?
2014. dec. 14. 12:08
5/91 A kérdező kommentje:
Nem, de gondolom egyértelmű, hogy a kérdésem a tanúkkal kapcsolatos, és autentikus választ egy tanú tud adni. Miért nem lehet egy egyszerű kérdésere igennel vagy nemmel válaszolni? Jehovás vagy?
2014. dec. 14. 12:37
6/91 anonim válasza:
azt fogják mondani, hogy nem imádják az országot, mert csak Istent szabad imádni. ezzel azonban nem imádják az országot, miként ha a buszon felállnak, és átadják a helyüket egy idősebbnek, akkor vaójában azzal nem imádják az idősebbet, csak tisztelik. nem vagyok Jehovás.
7/91 anonim válasza:
sőt, szerintem a tanúk sem Jehovások. ez úgy hangzik, minha ezt kérdeznéd: tetves vagy?
8/91 A kérdező kommentje:
Oké, Szia! Viszlát! Köszönöm a válaszaidat, meg ilyenek...
Hello
2014. dec. 14. 12:49
9/91 anonim válasza:
Ha megkérdezed a Tanút, akkor megmagyarázza, hogy hasonló okból, mint amiért nem borultak le a Nabukodonozor arany állóképe elött Sidrák, Misák és Abednegó. :)
Természetesen nyilvános cirkuszt nem csinálnak a dologból, ha lehetséges tisztelettudóan elmennek, szóval igyekeznek kerülni a fölösleges kellemetlenségeket /ha lehetséges/
10/91 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod grkaty!
Tehát akkor úgy kell értenem, hogy a bíróságon sem állnátok fel? A gyerekeitek sem állnak fel, amikor a tanár bemegy az osztályterembe? Az általad említett férfiak nem borultak le. De a leborulás és a felállás között borzasztóan nagy különbség van. Mind bibliailag mind fizikailag.
Ettől jobb indok nincs?
2014. dec. 14. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!