Keresztények, szerintetek az állatoknak (pl. kutya) vannak érzelmeik?
Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 09:31
61/67 anonim válasza:
Istenem! Fogjatok le! Komolyan most rögtön hívok egy ügyvédet. Balázs Ida, mindenemet rád fogom hagyni. Elég volt ugyanis néhány sort elolvasni (a többivel már nem is idegesítettem magam), hogy lássam, az ilyen hülyékre mindent rá kell hagyni.
62/67 Balázs Ida válasza:
Kedves Miquel!
" Elég volt ugyanis néhány sort elolvasni (a többivel már nem is idegesítettem magam), hogy lássam, az ilyen hülyékre mindent rá kell hagyni."
Én is gondoltam rá, csak finomabb megfogalmazásban. De, gondoltam, hátha okosabbak is olvassák....! :)
63/67 anonim válasza:
Ida.
Kérlek... ne folytasd. Fáj.
64/67 Balázs Ida válasza:
Azért, ha még kíváncsiak vagytok rajtam kívül is hülyékre...:
65/67 anonim válasza:
Ez a video nem cáfolja az evolúciót.
De az eredeti kérdésre válaszolva: igen. Sőt semmiben sem különbözünk az állatoktól csak intelligenciában. Egy állat is úgyanúgy tud szeretni mint egy ember. Némelyik ember képtelen a szeretetre. és alig vártam hogy ezt a videót valahova beilleszthessem: https://www.youtube.com/watch?v=-HJTG6RRN4E
66/67 anonim válasza:
Kedves Balázs Ida! Nekem nagyon tetszett amit leírtál! Számomra èrdekes ès elgondolkodtató! Szèp volt!!!! :) Azt is figyeltem hogy vègig helyesen írt, akkor minden hozzászólást kimásolt valahonnan biztos. Mióta baj ha valaki helyesírási hiba nèlkül ír?? Eddig azt bántották aki hibásan mert írni. :) Furák vagytok, furák az emberek. De egy biztos a kutyák vagy tök mindegy melyik állatfajt nèzem, biztos hogy inteligensebbek ès èrzőbb lènyek mint az ember. Szerintem őket kellene kèrdezni az emberekről!
67/67 anonim válasza:
igen!
mivel lelkük van (=értelem,érzelem,akarat)
szellemük nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!