Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateisták ha nem hisznek a...

Ateisták ha nem hisznek a halál utáni életben, hogyan tudják elviselni a napról napra közeledő elmúlást? Reménykednek-e valamiben?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 19:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ez a Préd.9:5,6 mintha a teljes megsemmisülést írná le mindenféle túlvilági remény nélkül. Ezek szerint ilyen is van a Bibliában. :(
2014. dec. 10. 19:49
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

Jó kérdés,

én személy szerint félvállról veszem a dolgot mert ha úgyis eljön akkor nem aggódhatok rajta egész életemben azt sajnálom hogy egyszer "el fogok tűnni" de ez van legalább élhettem és ami ezt illeti és arra gondolok hogy bárcsak tévednék de mivel nem valószínű ezért nem fogok mást hinni

illetve én próbáltam magamnak kitalálni egy viszonylag "tudományos" módszert hogy az ember hogy/hol élhet a halál után és találtam egyet szinte biztos hogy nem az fog történni de legalább a remény megvan

2015. márc. 25. 19:31
 23/24 A kérdező kommentje:
elmondanád mi az?
2015. márc. 26. 20:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Én ateista vagyok és én sem hiszek a halál utáni életben. Egyszer élünk egy életünk van azt becsüljük meg és maga az élet a legnagyobb ajándék az élettől.
2023. jan. 19. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.