waw! erremondta Jézus, hogy sokan dicsekedésre használják a hitet, és hogy inkább Ő olyanokat keres majd, akiknek nem a testük, hanem a szívük van körülmetélve. én nem szoktam konkrétan más ember térdét nézni, mert tudom, hogy az imához nem kell letérdelni, viszont ha valakinek úgy jó, akkor tegye. de annyi próba ér minket nap mint nap, hogy meglehetősen körülményes lenne minden helyen letérdelni, ahol imát akar mondani az ember. szerintem egyébként aki a térdedet nézi, az nema vallásodra kíváncsi, főleg, hogy vallásosabb helyeken, ahogy írod, sem a nőknek, sem a férfiaknak nem látszik a térde. viszont abban egyetértek, hogy bizonyos helyeken vastagabb a bőrük, de ez is inkább átvitt értelemben. béke
2014. nov. 26. 10:31
2/15 anonim válasza:
Muszlimélnál nem nagyon fogsz térdet látni, férfiaknak is el kell takarniuk magukat ott.
De lehet, hogy valaki csak szeret szopni, és ezt összekevernéd a vallásossággal :D
2014. nov. 26. 10:39
3/15 anonim válasza:
Én is le szoktam borulni az Úr előtt, pedig keresztény vagyok... az egy másik dolog, hogy a keresztény liturgia nem gyakorolja, pedig hatalmas jelentősége van az imádatnak: Zsoltárok 95,6 Jőjjetek, hajoljunk meg, boruljunk le; essünk térdre az Úr előtt, a mi alkotónk előtt! 7 Mert ő a mi Istenünk, mi pedig az ő legelőjének népei és az ő kezének juhai vagyunk...
2014. nov. 26. 10:46
4/15 anonim válasza:
Honnan veszel ilyen hülyeséget, hogy vastagabb lenne a bör bárkinek a térdén is az imádkozástól?????
Ekkora hülyeséget ritkán olvastam, pedig itt elég sok bugyuta kérdést lehet találni!!!!!
2014. nov. 26. 11:28
5/15 anonim válasza:
Ilyesmire csak erősen önbizalomhiányos emberek gondolnak. A többi nem foglakozik vele. Te se tedd.
2014. nov. 26. 11:38
6/15 anonim válasza:
Nem csak térdelve lehet imádkozni.
Mise alatt vannak olyan részek, amikor le kell (lehet) térdelni, de attól nem lesz vastagabb a bőr.
Egyébként meg sok munkától is lehet. Pl. valaki négykézláb sikálja a lakást, vagy kerti munkától, vagy egyszerűen csak genetika, mindenkinek más a bőre.
Ilyet szerintem senki sem figyel, hogy kinek milyen vastag a bőre.
2014. nov. 26. 11:40
7/15 Andizsuzsi válasza:
Vagy esetleg burkoló, és azért térdel sokat. :)
2014. nov. 26. 12:10
8/15 anonim válasza:
Sok buta kerdes van ıtt ezen az oldalon de a tıed mındent vısz lol :) Iszlam vallasu vagyok,es valoban egy muszlım orszagban plane nem nezık a terdedet,hıszen el van takarva. Ha ferfı vagy ha nö,amugy sem vastagabb a bör,tudod hol szokott vastagabb lennı? Esetleg a sarkokon, de az ıs a megterhelestöl van,illetve csak vastagabbnak tünık mıvel szaraz ott a bör. Erre van a pedıkürös ılletve naponta a kremezes,ha a te terdeden vastagabb a bör akkor mınden nap fürdes utan kremezd be es tekerd be faslıval de ezt most komolyan monodm es nem vıccböl ıgy felpuhul majd a böröd kb egy honap mulva mar szemmel lathato eredmenyt fogsz kapnı. Amugy "feldobtad / nem a kosarlabdat / de a napomat mındenkeppen,egymagamban kacagok a kerdeseden,lol :) SELAM
2014. nov. 26. 12:39
9/15 anonim válasza:
Nem, nem szoktuk mások térdét stírölni.
2014. nov. 26. 16:56
10/15 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy a Jehovistáknak az arcán vastagabb a bőr...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!