Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos fiúk, ti szoktatok csajozni? Hány évesen
kezdtétek?
Hiszem, hogy ma becsajozok. :D
2013. ápr. 19. 19:27
2/11 A kérdező kommentje:
Légyszi normális válaszokat írjatok . Köszönöm.
1.
Ez jó volt. :D
Sosem voltam vallásos,nem is leszek.Sosem hittem ebben a humbukban..
Én saját magamnak az Ura vagyok! :-)
De a kérdésre válaszolva,szerintem a vallásos fiúk is szoktak..ha csak nem tiltja nekik.
Elvégre ők is férfiből vannak. :-)
2013. ápr. 19. 19:31
Kijelölik nekik,és azok közül választhatnak?! -.-"
Megáll az eszem..
2013. ápr. 19. 19:34
Nem vagyok vallásos, de még soha sem "csajoztam", és nem is fogok...
20f
2013. ápr. 19. 19:35
6/11 A kérdező kommentje:
Ezek nem igazak, és nem is viccesek, honnan veszed ezeket a badarságokat? Légyszi menjetek máshová trollkodni.
anya nem engedi hogy csajozzak
2013. ápr. 19. 19:51
Nem tudom, hogy vallásosnak számítok-e, vagy, ha igen, akkor mennyire, hiszek Istenben, próbálok rendesen élni, 15 évesen kezdtem, ismerőseim többsége szintén vallásos, nekik is voltak mindig nőik, fiúik, talán az átlagnál még jobbak is voltak e téren. Mitől tartasz valakit vallásosnak? Attól, hogy templomba jár? Vagy Bibliát olvas? Imádkozik? Térít? Ugyanis nem mindegy, ahogyan a felekezet sem. A legtöbb "vallásos" teljesen átlagos ember, ugyanúgy élnek, mint bárki más, legalábbis, ha nem a fanatikusokról vagy a szektásokról van szó.
2013. ápr. 19. 19:54
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, olyanra gondoltam pl., mint te, és köszönöm a hasznos választ. Egyházi iskolába aki jár pl, mert ott eléggé lebeszélik őket.
igaz lány vagyok de vallásos és nagyon sok ilyen ismerősöm van és igen ők is csajoznak csak vannak határaik:)
2013. ápr. 19. 20:06
Kapcsolódó kérdések: