Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bevalljam neki? -TI KEZDTÉTEK....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam neki? -TI KEZDTÉTEK. (talán márciusi sztori nem is néztem. )

Figyelt kérdés

Bevalljam neki?

Van egy kollégám, akibe úgy érzem lassan beleszeretek és ez ellen nem tudok semmit sem tenni. Viszont én így nem szeretnék és nem is tudok továbbra is közös munkahelyen dolgozni vele. Kérdezgeti folyton, hogy mért megyek el és érzem valamilyen szinten fontos vagyok neki. Elmondjam neki, hogy azért szeretnék elmenni, mert úgy érzem lassan bele fogok teljesen szeretni? Vagy ciki? Le fog nézni? Túl gyerekes dolog? Megbolondulok! Gyomorgörccsel jövők minden nap dolgozni :((((

2012. júl. 17. 01:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van pasid/nőd nem hiszem hogy jó ötlet. Viszont ha nincs még jól is kijöhetsz a dologból.
2012. júl. 17. 01:27
 2/4 A kérdező kommentje:

csak a barinője trollkodik teliírja az egész oldalt...

Én meg csak a barátja kollégája lennék-rám fujtat a csaj minden ok nélkül!!!

Írtam pár cetlit pl. nem jó a porszívó nézzen rá-ilyen melóhelyi dolgok...

Munkatársam nekem családom van neki barátnője, de nem hívhatom nem írhatok facebookon mert otthon r9vid pórázon tartják-nagyon sajnálom a srácot :) Most a "csak Barátságunk" is tönkrement nem beszélünk...

2012. júl. 17. 01:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudok segíteni, elég homályos a történet. :(

Majd valamelyik okostojás beugrik mindjárt. :)

2012. júl. 17. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Értelmezhetetlen amit írsz!
2012. júl. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!